Anasayfa /  Güncel

TRT1 canlı izle (Başakşehir - Ludogorets) Canlı Maç İzle (TRT 4K canlı izle)

TRT1 canlı izle (Başakşehir - Ludogorets) Canlı Maç İzle (TRT 4K canlı izle). Başakşehir - Ludogorets UEFA Avrupa Ligi maçı canlı izle. UEFA Avrupa Ligi C Grubu'ndaki ilk maçında Başakşehir, Bulgaristan'ın Ludogorets takımını konuk edecek. TRT 1 CANLI İZLE: Başakşehir Ludogorets maçı canlı yayın ile TRT 1 izle ve TRT 4K canlı izle.TRT 1 canlı yayın Başakşehir Ludogorets şifresiz izleme yolları.

Abone ol
Abone ol 14 Eylül 2017 19:42

TRT1 canlı izle (Başakşehir - Ludogorets) Canlı Maç İzle (TRT 4K canlı izle). Başakşehir - Ludogorets UEFA Avrupa Ligi maçı canlı izle. UEFA Avrupa Ligi C Grubu'ndaki ilk maçında Başakşehir, Bulgaristan'ın Ludogorets takımını konuk edecek. TRT 1 CANLI İZLE: Başakşehir Ludogorets maçı canlı yayın ile TRT 1 izle ve TRT 4K canlı izle.TRT 1 canlı yayın Başakşehir Ludogorets şifresiz izleme yolları.

Ve beklenen an geldi. Medipol Başakşehir Ludogorets maçı bugün oynanacak. Medipol Başakşehir Ludogorets maçı saat kaçta? UEFA Avrupa Ligi'nde Medipol Başakşehir Ludogorets maçı nefesleri kesecek. Medipol Başakşehir Ludogorets maçında 3 paun için mücadele edecek. Medipol Başakşehir Ludogorets maçı izle. Medipol Başakşehir Ludogorets maçı ne zaman izlenecek, Medipol Başakşehir Ludogorets maçı hangi kanalda canlı izlenecek? İşte Medipol Başakşehir Ludogorets maçı hakkında merak edilenler.







UEFA Avrupa Ligi'nde Medipol Başakşehir Ludogorets maçı 14 Eylül Perşembe günü canlı olarak ekrana gelecek. Medipol Başakşehir Ludogorets maçı TRT 1 ekranlarından şifresiz olarak ekrana gelecek. Medipol Başakşehir Ludogorets maçı saat 20.05'te canlı olarak TRT 1'de şifresiz izlenecek. Medipol Başakşehir Ludogorets maçı öncesi tüm gelişmeler haberimizde. Medipol Başakşehir Ludogorets maçı 14 Eylül 2017 Perşembe günü saat 20.05'ten itibaren TRT 1 , TRT 4K ve haberimizden canlı olarak izleyebilirsiniz.



Medipol Başakşehir Ludogorets maçı tüm gelişmeleri haberimizde bulabilirsiniz. Medipol Başakşehir Ludogorets maçı canlı yayın bilgileri , Medipol Başakşehir Ludogorets maçı muhtemel 11'ler ve Medipol Başakşehir Ludogorets maçı hakkında merak ettikleriniz için tıklayınız



Medipol Başakşehir Ludogorets maçı canlı yayın bilgileri



Medipol Başakşehir Ludogorets maçı canlı izle: TRT 1 canlı izle - TRT 4K  canlı izle



Medipol Başakşehir Ludogorets maçı stat: Fatih Terim



Medipol Başakşehir Ludogorets maçı saat: 22.05



Medipol Başakşehir Ludogorets maçı tarih: 19 Eylül 2017



Avrupa Ligi İstanbul Başakşehir - Ludogorets



UEFA Avrupa Ligi'nde perde açılıyor, temsilcilerimizden İstanbul Başakşehir, C Grubu ilk maçında Bulgar ekibi Ludogorets ile karşılaşıyor. UEFA Avrupa Ligi İstanbul Başakşehir-Ludogorets mücadelesi Perşembe günü saat 20.00'dan itibaren canlı yayınla TRT1'de!







Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Avcı: Öncelikli hedef gruptan çıkabilmek



Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, UEFA Avrupa Ligi C Grubu ilk maçında yarın karşılaşacakları Bulgaristan temsilcisi Ludogorets'i yenerek, gruba iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.





3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda düzenlenen basın toplantısına Abdullah Avcı, takımın Brezilyalı oyuncusu Junior Caicara ile katıldı.

Ludogorets'in son 6 yıldır Avrupa kupalarında mücadele eden bir takım olduğunun altını çizen Avcı, şunları kaydetti:

"Ludogorets, Bulgaristan'ın önemli takımlarından biri. Geçen sene Şampiyonlar Ligi'nde grup oynamış, Basel maçları berabere bitmiş. Avrupa kupalarında son 6 senedir deneyimi olan bir takıma karşı mücadele edeceğiz. Teknik kapasitesi yüksek, oynamaya müsaade edersen oynamaya müsait bir takım. Özellikle kenar oyuncuları çok hızlı, bir geçiş takımı. Sevilla ve Brugge maçlarındaki gibi topa sahip olmalı ve topun değerini bilmeliyiz. Hem agresif olmalı hem de savunmada doğru pozisyon almamız gereken bir rakiple oynayacağız. Kazanma arzusuyla sahaya çıkacağız. Bu seviyede her maç zor. Sahanın içinde sistemimizle, düzenimizle kazanmaya çalışacağız."

Abdullah Avcı, bir basın mensubunun, "Medipol Başakşehir'in UEFA Avrupa Ligi'ndeki hedefleri neler? Ben çeyrek final oynayabileceğini düşünüyorum." demesi üzerine, "Bunları düşündürebilmek çok güzel. Oyun olarak 3 senedir gelişen bir takımız. Şampiyonlar Ligi'nde iki ön eleme bize çok önemli deneyim kazandırdı. Tecrübeli oyuncularım var ama ilk defa kulüp tarihinde grup maçı oynayacağız. Hep parçadan bütüne gittik. Öncelikli hedef gruptan çıkabilmektir. Eğer gruptan çıkabilirsek bizim için gerçekçi ve ulaşılabilir hedef olur. Ondan sonrasına bakacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Caicara: "Sahada yüzde yüzümüzü vermemiz lazım"

Medipol Başakşehir'in Brezilyalı futbolcusu Caicara da Ludogorets ile çok zor bir maça çıkacaklarını söyledi. 

Caicara, maça çok iyi hazırlandıklarını belirterek, "UEFA gruplarında ilk maçımız, iyi başlangıç yaparsak, mükemmel bir giriş yapmış olacağız." dedi.

Medipol Başakşehir ilk peşinde



UEFA Avrupa Ligi C Grubu'ndaki ilk maçında yarın Bulgaristan'ın Ludogorets takımını konuk edecek Medipol Başakşehir, Avrupa Ligi gruplarında tarihindeki ilk maçına çıkacak.

Daha önce UEFA Avrupa Ligi'nde 3. ön eleme ve play-off turlarında yer alan turuncu-lacivertli ekip, ilk kez grup aşamasında mücadele edecek. Saat 20.00'de başlayacak karşılaşma TRT 1'den naklen yayınlanacak.

İstanbul ekibi, grupta oynayacağı bu ilk maçı kazanarak, iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

Avrupa'daki 11. maç

Medipol Başakşehir, Ludogorets ile karşılaşmasıyla Avrupa kupalarında 11. maçına çıkacak.

Avrupa arenasında bugüne dek yaptığı 10 maçta 1 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 4 beraberliği bulunan turuncu-lacivertliler, tarihinde ilk kez yer aldığı grup aşamasında başarılı olarak bir üst tura çıkmak istiyor.

Avrupa kupalarındaki maçlar

2016-2017 sezonunda UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Hırvatistan ekibi Rijeka ile eşleşen turuncu-lacivertliler, rakibiyle İstanbul'da 0-0, deplasmanda da 2-2 berabere kalarak tarihinde ilk kez tur atlamıştı.

Play-off turunda ise Shakhtar Donetsk ile eşleşen turuncu-lacivertliler, evinde oynadığı ilk maçı 2-1, deplasmandaki karşılaşmayı da 2-0 kaybetmişti.

2015-2016 sezonunda, ilk kez mücadele ettiği UEFA Avrupa Ligi'nde Hollanda'nın AZ Alkmaar takımıyla eşleşen İstanbul ekibi, deplasmanda oynadığı maçta 2-0 mağlup olmuş, evinde de rakibine 2-1 yenilerek elenmişti.

Medipol Başakşehir, bu sezon Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Club Brugge karşısında deplasmandaki ilk maçta 3-3 berabere kalmış, sahasında ise 2-0 kazanarak turu geçmişti.

Turuncu-lacivertliler, Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında sahasında Sevilla'ya 2-1 mağlup olmuş, deplasmanda ise rakibiyle 2-2 berabere kalarak elenmişti. Başakşehir, bu sonuçla UEFA Avrupa Ligi gruplarına kalmıştı.

Hedef 2. galibiyet

Abdullah Avcı'nın ekibi, sahasında Ludogorets'i mağlup ederek, Avrupa kupalarındaki ikinci galibiyetini de almaya çalışacak.

Turuncu-lacivertli ekip, Avrupa kupalarındaki tek galibiyetini bu sezon Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Belçika temsilcisi Club Brugge karşısında sahasında oynadığı 2. maçta (2-0) elde etmişti.

En golcü isim Visca

İstanbul ekibi, Avrupa'da oynadığı 10 maçta fileleri 12 kez havalandırdı, kalesinde ise 17 gol gördü.

Turuncu-lacivertli takımın bu kulvarda en golcü ismi 4 gol atan Edin Visca oldu. Visca'yı, 3 golü bulunan Eljero Elia ve 2 kez fileleri havalandıran Marcio Mossoro takip ediyor.

Medipol Başakşehir'in diğer 3 golüne ise Doka, Emre Belözoğlu ve Adebayor imza attı.

Medipol Başakşehir'in rakibi Ludogorets

Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi C Grubu ilk maçında bugün Bulgaristan ekibi Ludogorets ile karşılaşacak. 

3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda yapılacak mücadele saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşmayı İsveç Futbol Federasyonundan hakem Stefan Johannesson yönetecek. Maç, TRT 1'den naklen yayınlanacak.

UEFA Avrupa Ligi gruplarında ilk kez mücadele edecek turuncu-lacivertli ekip, bu karşılaşmayı kazanarak grup maçlarına iyi bir başlangıç yapmak istiyor. 

Mossoro yetişiyor

Medipol Başakşehir'de hafif sakatlığı nedeniyle Süper Lig'de Fenerbahçe ile oynanan maçın kadrosuna alınmayan Brezilyalı futbolcu Mossoro, Ludogorets mücadelesinde forma giyebilecek.

Fenerbahçe karşılaşmasında sakatlanan ve sağ el bileğinde ayrışmamış kırık tespit edildiği açıklanan Mahmut Tekdemir'in ise kadroda olması beklenmiyor.

Medipol Başakşehir'in muhtemel 11'i şöyle:

Volkan Babacan, Caicara, Attamah, Epureanu, Clichy, Emre Belözoğlu, Gökhan İnler, Mossoro, Elia, Visca, Adebayor.



UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan başlıyor

UEFA Avrupa Ligi'nde 2017-2018 sezonu grup maçları heyecanı yarın başlıyor.

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki ikinci organizasyonu Avrupa Ligi'nin ilk haftasında yarın 24 maç oynanacak.

C Grubu'nda yer alan Medipol Başakşehir, saat 20.00'de başlayacak maçta Bulgaristan temsilcisi Ludogorets'i konuk edecek.

Atiker Konyaspor ise I Grubu mücadelesinde, TSİ 22.05'te Fransa'nın Olympique Marsilya ekibi ile deplasmanda karşılaşacak.

İlk haftanın maç programı (TSİ) şöyle:

20.00 Kopenhag (Danimarka) - Lokomotiv Moskova (Rusya)

20.00 Zlin (Çekya) - Sheriff (Moldova)

20.00 Apollon (Kıbrıs Rum Kesimi) - Olympique Lyon (Fransa)

20.00 Atalanta (İtalya) - Everton (İngiltere)

20.00 Rijeka (Hırvatistan) - AEK (Yunanistan)

20.00 Austria Wien (Avusturya) - Milan (İtalya)

20.00 Medipol Başakşehir - Ludogorets (Bulgaristan)

20.00 Hoffenheim (Almanya) - Braga (Portekiz)

20.00 Young Boys (İsviçre) - Partizan (Sırbistan)

20.00 Dinamo Kiev (Ukrayna) - Skenderbeu (Arnavutluk)

20.00 Slavia Prag (Çekya) - Maccabi Tel Aviv (İsrail)

20.00 Villarreal (İspanya) - Astana (Kazakistan)

22.05 Real Sociedad (İspanya) - Rosenborg (Norveç)

22.05 Vardar (Makedonya) - Zenit (Rusya)

22.05 Vitesse (Hollanda) - Lazio (İtalya)

22.05 Zulte Waregem (Belçika) - Nice (Fransa)

22.05 Hertha Berlin (Almanya) - Athletic Bilbao (İspanya)

22.05 Zorya (Ukrayna) - Östersunds (İsveç)

22.05 Vitoria (Portekiz) - Salzburg (Avusturya)

22.05 Olympique Marsilya (Fransa) - Atiker Konyaspor

22.05 Arsenal (İngiltere) - Köln (Almanya)

22.05 Kızılyıldız (Sırbistan) - BATE (Belarus)

22.05 FCSB (Romanya) - Viktoria Plzen (Çekya)

22.05 Hapoel Beer-Sheva (İsrail) - Lugano (İsviçre)

Gruplarda ilk iki sıra tur atlayacak

UEFA Avrupa Ligi'nde 12 grupta ilk iki sırayı alacak 24 takım, adlarını son 32 turuna yazdıracak.

Gruplardan çıkan takımlara, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruplarını 3. sırada tamamlayan 8 ekip eklenecek.

Son 32 turundan itibaren iki maçlı eleme usulüyle oynanacak eşleşmelerden galip çıkan takımlar, finale kalma mücadelesi verecek.

Avrupa Ligi'nde 2017-2018 sezonu finaline, 16 Mayıs 2018'de Fransa'nın Lyon şehriyle aynı adı taşıyan stat ev sahipliği yapacak.



4K YAYINLARI NASIL İZLENİR?



* En az 4K 50p yayın destekleyen dahili uydu alıcı ya da harici decoder (30p dahili video alıcıya sahip 4K TV'ler yayını yayınlayamayacak)

* Dijital uydu alıcınızın arkadasındaki anten girişini, doğrudan dahili uydu alıcısı olan Ultra HD TV'nizin uydu girişine takılı olması yeterli.

* En son olarak televizyonunuzun dahili uydu alıcısına kanal ayarlarını yapmanız gerekiyor.





Sembol Oranı: 15000





TRT 4K FREKANSI

TRT 4K Ultra HD TV yayını, HEVC (H265) destekleyen, uydu alıcılı 4K Ultra HD televizyonlarda, 12123 MHz frekans, Yatay (Horizontal) polarizasyon, 15.000 Sembol Oranı, FEC:3/4 parametreleriyle izlenebiliyor.

Sembol Oranı: 15000

Frekans: 12123 MHz

Polarizasyon: Yatay (H)

Uydu Adı Frekans POL Sembol FEC

Türksat 4A Batı

42ºE / Türkiye – Avrupa 11.958 V 27500 5/6

Türksat 3A Doğu

42ºE / Türkiye – Orta Asya 11.096 H 30000 5/6

Eutelsat 7A

7ºE / Türkiye – Avrupa 11.492 V 30000 3/4

Galaxy 19 (263°E) 11.960 V 22000 3/4

TRT 4K PLATFORM KANALLARI

Digitürk D-Smart Tivibu Teledünya Kablo TV

23 426 22 22 S 04


Yorumlar