Anasayfa /  Dünya

TRT muhabiri Ukrayna'da çatışma ortasında kaldı!

Rusya'nın Ukrayna'yı işgali nedeniyle çatışmalar sürerken TRT Haber Muhabiri Murat Can Öztürk ve ekibi ölümden döndü. Kiev'e yaklaşık 15 kilometre uzaklıkta ateş hattında kalan korku dolu anları anlattı. Öztürk'ün 'Aracımızın arkasında saklanmaya çalışıyoruz. Başka saklanacak hiçbir yerimiz yok. An itibarıyla peş peşe gelen atışlar... Mümkün olabildiğince saklanmaya çalışıyoruz.' dediği anlar dikkat çekti.

Abone ol
Abone ol 03 Mart 2022 17:42

Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin 8. gününde de bölgeden sıcak haberler gelmeye devam ediyor. TRT Haber Muhabiri Murat Can Öztürk ve ekibi bölgede çatışmanın ortasında kaldığı anlar kameralara yansıdı. Öztürk korku dolu anları anlatırken, 'Saklanacak yer yok' sözleri dikkat çekti.

Rusya, Ukrayna'nın kuzeyindeki Çernihiv kentinde yerleşim yerine hava saldırısı gerçekleştirdi. Araç kamerasına yansıyan saldırıda şiddetli patlama sesi duyulurken, etrafı yoğun bir dumanın kapladığı görüldü. Saldırının hedefi olan yerleşim yerinde Acil Durumlar Servisi’nin çalışmalara başladığı öğrenildi. Ölen ya da yaralanan olup olmadığına dair ise henüz bir açıklama yapılmadı.

TRT MUHABİRİ ÇATIŞMANIN ORTASINDA KALDI

TRT Haber, Kiev'e yaklaşık 15 kilometre uzaklıkta Ukrayna topçu birlikleri ile Rus birlikleri arasındaki çatışma anlarını anbean görüntüledi. Haber hazırladığı sırada ateş hattında kalan TRT Haber Muhabiri Murat Can Öztürk ve ekibi ölümden döndü. Öztürk 'An itibarıyla Kiev yakınlarından topçu birlikleri obüs atışları yapıyor. Biz de burada Kiev'in arasında biraz mahsur kaldık. Aracımızı buraya park etmek zorunda kaldık. Aracımızın arkasında saklanmaya çalışıyoruz. Başka saklanacak hiçbir yerimiz yok. An itibarıyla peş peşe gelen atışlar... Mümkün olabildiğince saklanmaya çalışıyoruz. Ama şu anda burada hareket edebilecek hiçbir şey yok. Ukrayna Topçu Birlikleri atış gerçekleştiriyor. Seslere bakın.' dedi.

 

Yorumlar