Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

TRT KPSS’siz personel alımı başvurusunda bugün son gün!

TRT bir çok kadroda KPSS'siz personel alımı yapıyor. TRT genç yetenek alımlarına başvurular bu gün sona erecek! hangi alanlarda ve kadroda alımlar var? Başvurular nasıl yapılacak? TRT sınavları nasıl yapılacak?

Abone ol
Abone ol 03 Mayıs 2020 18:57

Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu TRT genç yetenek programı ile personel alımları yapacak. Başvuruları 14 Nisan tarihinde başlayan TRT yetenek programında 3 Mayıs 2020 tarihinde bu gün başvurular sona erecek.

Yayıncılık sektöründe kendine güvenen, yabancı dili olan ve genç rekabetçi, enerjik eğlenceli bir işin olsun istersen TRT personel alımları tam sana göre Peki hangi başvurular istenilecek.

BAŞVURU ŞARTI NEDİR;

T.C. vatandaşı olmak, en az lisans mezunu olmak yada bu yıl içerisinde mezun olabilecek durumda olmak, ilk lisans mezuniyetin 1 Ocak 2017 tarihinden sonraysa doğum tarihinden 1 Ocak 1994 yılından sonra ise, KPSS şartı aranacak mı adayların eleme şartlarında herhangi bir kpss şartı aranmamaktadır. Yabancı dil şartında ise İngilizce bilgin var ise, yayıncılık sektöründe görev yapmak isteyen adaylar başvuru yapabilirler.

HANGİ KADRODA ALIM YAPILACAK?
Trt Tv Ve Radyo İçerik Bilgi teknolojileri, pazarlama stratejiler, dijital stratejisi, kurumsal fonksiyonlar, dijital içerik, tv radyo ve teknik görevler alım yapılacak çalışma alanları olacak açıklandı. Her çalışma alanında farklı kadrolarda istihdamlar sağlanacak. Dijital içerik faaliyet alanında görev almak isteyen aday haber araştırma, gündemi takip etme ve analizi, içerik planlama video içerik ve dijital prodüksiyon ekiplerinde görev alacaklar. Bilgi teknolojileri alanında yazılım, network, iş analisti, sistem nöbet ve altyapı kadrolarında görev alacak. Dijital strateji alanında ise Kullanıcı Deneyim Tasarımı, Dijital Ürün Yöneticisi, Dijital Mecra Analisti, Kitle Davranış Analisti kadrolarındaki başvurularını tamamlayabilirler.

BAŞVURU DEĞERLENDİRİLME SÜRECİ;

TRT yetenek programlarına başvuru yapılacak ve atanacak olan genel yetenek sınavını tamamlaması, yabancı dil sınavını ve dl becerilerinin ardından video mülakat aşamasını tamamlamak, grup çalışmalarından yeteneklerini göstermek, atanacak olan kişilik envanterini tamamlamak, İnsan kaynakları mülakatı ve birim mülakatına dahil olmak, tüm bu aşamaları tamamlayan adaylar TRT’de görev yapmaya başlayacaklar.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

https://kariyer.trt.net.tr/yetenek/basvur/ Adresinden kişisel bilgiler, adres, eğitim durumu bilgileri çalışmak istediğin alan bilgilerini tamamlamak ve 3 mayıs 2020 tarihinde 23:59’a kadar başvuru tamamlamak gerekmektedir.

Yorumlar