Anasayfa /  Medya

Yine skandal ! Ayşenur Arslan 19 Mayıs'a Çocuk Bayramı dedi - İzle

Halk TV'de yayınlanan Medya Mahallesi programının moderatörü Ayşenur Arslan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı günü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı karıştırınca sosyal medyanın diline düştü.

Abone ol
Abone ol 21 Mayıs 2020 16:07

TRHaberler ÖZEL | 19 Mayıs günü yayınlanan TRT Haber ana haber bültenindeki ekranda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı yerine Cumhuriyet Bayramı yazılması tepkilere yol açmıştı.

Yapılan bu yanlışlığın editor hatası olduğunun açıklanmasının ardından birçok kişi TRT'ye sosyal medya üzerinden tepki göstermişti.

Halk TV'de yayınlanan Medya Mahallesi programında ise Ayşsenur Arslan TRT Haber'in yaptığı bu hatayı eleştirirken kendisi de aynı hatayı düştü.

TRT Haber'in 19 Mayıs'ı Cumhuriyet Bayramı olarak göstermesi ne eleştiren Ayşenur Arslan,  "TRT Haber'de 19 Mayıs Milli Egemenlik ve çocuk bayramı yerine Cumhuriyet Bayramı dediler" şeklinde konuştu. 

 

Ayşenur Arslan Geçtiğimiz günlerde de kısa çalışma ödeneğinin devlet tarafından ödenmediğini söylemiş ancak programa davet ettiği Cumhuriyet gazetesinden Miyase İlknur,  gazete olarak kısa çalışma ödeneği aldıklarını söylemişti.

Ayşenur Arslan bu olayın ardından şimdi de 19 Mayıs'ı karıştırarak yeniden sosyal medyada gündeme oturdu.

 

 Kaynak: trhaberler.com / Berkan Çay

Yorumlar