Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Transferin son gününde Fenerbahçe'den iki bomba daha!

Fenerbahçe'de son dakika transfer haberlerine göre Alan Carvalho için görüşme yapılıyor. Serdar Aziz'i kadrosuna kadar Sarı-lacivertli ekip Tolgay Arslan'ı da bugün açıklayacak. Şilili forvet Nicolas Castillo Meksika'yı tercih etti. Isla'ya son dakika talipleri. Slimani'nin ayrılmak istemiyor. Miha Zajc iddiası ise İtalya'dan geldi. İşte son dakika Fenerbahçe'den transfer haberleri...

Abone ol
Abone ol 31 Ocak 2019 10:03

Fenerbahçe'de son dakika transfer haberlerine göre Alan Carvalho için görüşme yapılıyor. Serdar Aziz'i kadrosuna kadar Sarı-lacivertli ekip Tolgay Arslan'ı da bugün açıklayacak. Şilili forvet Nicolas Castillo Meksika'yı tercih etti. Isla'ya son dakika talipleri. Slimani'nin ayrılmak istemiyor. Miha Zajc iddiası ise İtalya'dan geldi. İşte son dakika Fenerbahçe'den transfer haberleri...





Tolgay Arslan’ın menajeri Ahmet Bulut, dün sabah saatlerinde Fenerbahçe kulübüne gelerek, sözleşme imzalamak için Şener Özbayraklar'ın Beşiktaş ile anlaşmasını bekledi. Ancak beklenen imza gelmeyince transferde kriz yaşandı. Ali Koç ve Fikret Orman’ın konuşmaları sonrası Şener gitmediği için Beşiktaş’a 2,5 milyon Euro’ya ek olarak 700 bin Euro daha veren sarı lacivertliler, transferi tamamladı. Tolgay’ın bugün öğlen saatlerinde resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Serdar Aziz tamam

Serdar Aziz ile daha önce sözleşmeyi feshetmek için anlaşma yapan Galatasaray, taraftarından gelen tepkiler sonrası bu anlaşmadan vazgeçmişti. Ancak dün Diagne’nin sarı kırmızılara transfer sonrası Serdar Aziz’in sözleşmesi 2,3 milyon Euro fesih ücreti karşılığında Galatasaray tarafından feshedildi. Gece 21.30’da sarı lacivertli kulübe gelen Serdar Aziz, Fenerbahçeile resmi sözleşmenin altına imza attı.

Castillo transferi gerçekleşmiyor

Fenerbahçe’de Benfica’da oynayan Nicolas Castillo için de girişimler olumlu devam ediyor. Şilili golcünün kulübü Benfica ile anlaşma sağlanması yolunda adımlar atılıyorken araya Club America girdi. Meksika ekibinin 9 milyon eurokarşılığında Benfica'yla anlaştığı öğrenildi.

Johansen iddiası

Fenerbahçe'nin Fulham’da oynayan Norveçli Stefan Johansen ile de anlaştığı iddia ediliyor. Johansen ile daha önce anlaşmaya varılmış ancak kulübü Norveçli oyuncuyu bırakmaktan vazgeçmişti.

Zajc için çılgın teklif

Fenerbahçe, İtalya'nın Empoli takımında forma giyen Sloven oyuncu Miha Zajc'ın transferini bitirmeye çok yaklaştı. İtalyan gazeteci Di Marzio'nun iddiasına göre Empoli'ye 6.5 milyon euro + Salih Uçan'ın bonservisini teklif eden Fenerbahçe, görüşmelerde son noktaya geldi.

Alan Carvalho önerildi

Fenerbahçe, transferin son gününe girilirken büyük bir sürprize imza atmaya hazırlanıyor. İddiaya göre Galatasaray'ın uzun süre ilgilendiği ancak transferini son anda gerçekleştiremediği Alan Carvalho, Fenerbahçe'ye önerildi. Galatasaray'ın transferde devre dışı kalmasının ardından futbolcuyu Fenerbahçe'ye öneren menajerler, ''Oyuncunun kulübüne 3,5 milyon Euro, futbolcuya da 3 milyon Euro verirseniz sabah ilk uçakla İstanbul'a getirebiliriz.'' dedi.

Slimani gitmiyor

Di Marzio, Slimani’nin La Liga ekibi Real Betis’e transfer olabileceğini yazdı. Bu transferin gerçekleşmesi için menajerlerin Fenerbahçe ve Leicester ile görüşme halinde olduğu da kaydedildi. Slimani ise takımdan ayrılmak istemiyor. Bunun sebebi ise oyuncunun yarım sezon için Fenerbahçe’den 2 milyon Euro kazanacak olması.

Isla'ya talip var

Fenerbahçe'nin Şilili sağ beki Mauricio Isla'ya İtalya Serie A'dan 3 kulübün talip oludğu iddia edildi. Bologna, Chievo ve Parma'nın teklif sunduğu öne sürüldü.

Valbuena Nantes yolcusu

Sarı-lacivertli ekibin Fransız oyuncusu Mathieu Valbuena'ya Nantes kulübünün talip olduğu öğrenildi.

Leroy Fer'e teklif yok

Swansea City Teknik Direktörü Graham Potter, Leroy Fer için herhangi bir teklif gelmediğini söyledi.

Uygar Mert Zeybek takımdan ayrıldı

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden İstanbulspor, Fenerbahçe'den Uygar Mert Zeybek'i kadrosuna kattı. Anlaşma 3.5 yıllık.


Yorumlar