Anasayfa /  Magazin

Trafikte tartıştığı adamın yüzüne tüküren Irmak Arıcı'dan bir skandal daha!

Irmak Arıcı, dün akşam Sakarya’nın Karasu ilçesinde konser verdi. Hayranlarını eğlendiren ünlü şarkıcı, bir süre sonra sahnede hareketsizce durmaya başlayınca sahneden indirildi. Yaşananların ardından Arıcı'nın konser verdiği mekanın işletmecisinden açıklama geldi

Abone ol
Abone ol 15 Ağustos 2021 18:42

Mustafa Ceceli ile düet yaptığı "Mühür" şarkısıyla adını duyuran Irmak Arıcı, geçtiğimiz hafta trafikte tartıştığı bir kişinin yüzüne tükürmüştü. Arıcı'nın bu hareketi kamuoyu tarafından büyük tepkiyle karşılanmıştı.

Dün akşam Sakarya'nın ilçesi Karasu’da sahne alan Irmak Arıcı, bu kez de hareketsiz bir şekilde sahnede kaldığı anlarla gündeme geldi. Hayranlarını eğlendiren ünlü şarkıcı, bir süre sonra sahnede hareketsizce durmaya başlayınca sahneden indirildi. Arıcı'nın görüntüleri sosyal medyada hızla yayıldı.

"SANIRIM PANİK ATAK GEÇİRDİ"
Mekanın işletmecisi Sercan Aslan ise yaptığı açıklamada, "Irmak Hanım sahnede bir anda fenalaştı. Hiç hareket etmediğini görünce müdahalede bulunduk. 25. dakikadan sonra sahneden indirdik. Geçtiğimiz hafta trafikte yaşadığı olayla ilgili çok tepki gördü. Sanırım sahneye çıkınca panik atak geçirdi. Zaten panik atağı da varmış. Apar topar İstanbul'a götürüldü." dedi.

 

 

 

Etiketler ırmak arıcı
Yorumlar