Anasayfa /  Foto Galeri

Trabzonspor Konyaspor Maçı Geniş Özeti ve Golleri

Süper Lig'de Fenerbahçe zaferiyle moral bulan Trabzonspor sahasında Konyaspor'u konuk etti. Trabzonspor, Akyazı'da Paul Onuachu'yla 1-0 öne geçse de 77'de Louka Prip'in golüne engel olamadı. Ancak Onuachu 85'te bir kez daha sahneye çıktı, adeta Zlatan İbrahimovic'e nazire yaparcasına şık bir gol attı ve Fırtına 2-1 kazandı.

Trabzonspor Konyaspor Maçı Geniş Özeti ve Golleri - Sayfa 1

Süper Lig'in 12. haftasının perdesi bugün açıldı. Geçtiğimiz hafta Kadıköy'de Fenerbahçe'yi 3-2 deviren ve Sarı-Lacivertliler'in 19 maçlık müthiş galibiyet serisini bitiren Trabzonspor sahasında Konyaspor'u konuk etti.

Trabzonspor Konyaspor Maçı Geniş Özeti ve Golleri - Sayfa 2

Seriyle girmek istiyordu

Son 7 maçını kazanamayan, teknik direktörlüğe Hakan Keleş'i oturtan ve yönetimi kongreye giden Konya çalkantılı günler geçiriyordu. Bordo-Mavililer, İç Anadolu ekibinin bu durumundan yararlanarak milli araya seriyle girmek istiyordu.

Trabzonspor Konyaspor Maçı Geniş Özeti ve Golleri - Sayfa 3

Onuachu'dan duble!

Fenerbahçe galibiyetiyle moralli olan Karadeniz devi, Konya karşısında da kazandı. Karşılaşmanın ilk yarısında iki kez direk gole izin vermedi, fileler havalanmadı. İkinci devrede tam 3 kez ağlar sarsıldı. 59'da perdeyi Paul Onuachu açtı, 75'te Louka Prip kaleci Uğurcan'ı avladı. 85'te ise sahneye yeniden Onuachu çıktı. Sırtı kaleye dönükken topuğuyla harika bir gol atan başarılı futbolcu adeta birbirinden estetik goller atan Zlatan İbrahimovic'e nazire yaptı.

Trabzonspor Konyaspor Maçı Geniş Özeti ve Golleri - Sayfa 4

3. sıraya yükseldiler

Mücadeleden başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmayı Fırtına 2-1 kazandı ve 2 maçlık seri yakaladı, puanını 22'ye yükseltti. Böylece Karadeniz ekibi maç fazlasıyla 3. sıraya yükseldi. 10 puanda kalan Konya'nın ise galibiyet hasreti 8 maça çıktı.