Anasayfa /  Spor

Trabzonspor - Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda?

Trabzonspor - Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor'la Galatasaray bu akşam 4. haftanın en önemli maçında kozlarını paylaşacak.

Abone ol
Abone ol 12 Eylül 2021 14:44

Trabzonspor - Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda? Süper Lig'in 4. haftası Trabzonspor - Galatasaray maçına sahne olacak. Trabzonspor taraftarı önünde şampiyonluk parolasıyla başladığı sezonda rakibini yenerek 4'te 4 yapmak istiyor. Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz ve Feghouli sakatlıkları nedeniyle bu maçta oynamayacak. Muslera'nın da yorgun gelmesi bekleniyor. Ayrıca Marcao da cezası nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecek. Trabzonspor geride kalan 3 haftada Yeni Malatyaspor, Sivasspor ve Giresunspor'u mağlup ederek zirvede yer alıyor. Galatasaray ise GZT Giresunspor ve Atakaş Hatayspor maçlarından galibiyetle ayrılırken Kasımpaşa ile berabere kaldı.

Bordo mavililer, Galatasaray'ı yenmesi halinde ligde 17 sezon sonra art arda 4 maçtan galibiyetle ayrılma başarısı gösterecek Karadeniz ekibinde, Djaniny ve Gervinho'nun sakatlıkları bulunuyor. İyileşen Dorukhan Toköz, Peres, Cornelius ve Trondsen'in kadroda yer alması bekleniyor.  

Trabzonspor - Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Medical Park'ta saat 20.00'de başlayacak müsabakada hakem Ali Palabıyık düdük çalacak. Mücadele beIN SPORTS HD1'den canlı yayınlanacak

Trabzonspor - Galatasaray muhtemel 11'ler

Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Edgar, Hugo, İsmail (Denswil), Berat, Hamsik, Bakasetas, A.Ömür, Nwakaeme, Cornelius

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Luyindama, Nelsson, Aanholt, Taylan, Morutan, Cicaldau, Emre Kılınç, Kerem, Halil

Galatasaray'da 5 eksik

Sarı-kırmızılı ekipte 5 futbolcu Trabzonspor'a karşı forma giyemeyecek. Galatasaray, sakatlığı bulunan kaptan Arda Turan'ın yanı sıra milli maç arasında sakatlık geçiren Barış Alper Yılmaz, Sacha Boey ve Sofiane Feghouli'den yararlanamayacak. Cezası süren Marcao da Trabzonspor'a karşı süre alamayacak.

Ligde 12 maçtır yenilmiyor

Galatasaray'ın Süper Lig'de 12 maçtır yenilmiyor.

Ligde son yenilgisini geçen sezonun 32. haftasında Hatayspor karşısında yaşayan sarı-kırmızılı ekip, sezon sonuna kadar 7 galibiyet, 2 beraberlik aldı.

Yorumlar