Anasayfa /  Spor /  Futbol

Trabzonspor, Galatasaray karşısında ilk yarıda şov yaptı!

Galatasaray, 2018-2019 Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 4. haftasında Trabzonspor’un konuğu oldu. İlk yarısı biten maçta Trabzonspor etkili oyunuyla Galatasaray karşısında soyunma odasına Ogenyi Onazi (1), Tony Nwakaeme (2) golleriyle 3 - 0 önde girdi. Etkili oyun sergileyen Trabzonspor'un taraftarları skor'dan ve oynanan oldukça memnun oldukları gözlerden kaçmadı.

Abone ol
Abone ol 01 Eylül 2018 22:39

Trabzonspor bu hafta evinde Galatasaray'ı ağırlıyor. İlk yarısı oynanan karşılaşmada ilginç anlar yaşanırken, Trabzonspor etkili oyunuyla maçın ilk yarısına adete damga vurdu. Gol perdesini çok erken açan karadeniz ekibi 30. dakika da Ogenyi Onazi'nin 1, 25 ve 48. dakika da Tony Nwakaeme 2 golüyle soyunda odasına büyük bir avantajla gitti. Ayrıca maçın ilk yarısına damga vuran olay ise Galatasaray'ın yıldızı Belhanda'nın gördüğü kırmızı kart oldu. Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Younes Belhanda'dan, Trabzonspor'un yıldızı Yusuf Yazıcı'nın üzerine kramponlarının tabanıya sert bir şekilde basan Belhanda maçın 30. dakikasında kırmızı kart görerek takımını sahada 10 kişi bıraktı. Sert müdahele sonrası yerde acı içinde kalan Yusuf Yazıcı uzun bir süre yerden kalkamadı. Tedavisi tamamlanan Yazıcı oyuna dahil oldu ve olası bir sakatlık şoku yaşanmadı. Belhanda'nın sert hareketi Trabzonsporluları adeta çıldırttı. 

Maç devam ediyor. Trabzonspor evinde Galatasaray karşısında 3 - 0 önde. Maçın canlı anlatımı için aşağıdaki linke tıklayıp, tüm detaylarıyla maçı takip edebilirisiniz.

TRABZONSPOR - GALATASARAY MAÇ ÖZETİ İÇİN TIKLA 


Yorumlar