Anasayfa /  Spor /  Futbol

Trabzonspor - Galatasaray maçı özeti ve golleri izle

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Trabzonspor sahasında haftaya lider olarak giren Galatasaray'ı ilk yarıda bulduğu gollerle 4-0 mağlup etmeyi başardı. Sezona 3'te 3 ile başlayan Galatasaray bu sezon ilk mağlubiyetini aldı.

Abone ol
Abone ol 01 Eylül 2018 17:52

Medical Park Stadyumu'nda oynanan mücadelede ev sahibi Trabzonspor'a farklı galibiyeti getiren golleri 3. dakikada Onazi, 25. ve 45+3. dakikalarda Nwakaeme ve 90+3. dakikada Ekuban kaydetti. Galatasaray'ın Faslı oyuncusu Belhanda, 30. dakikada Yusuf Yazıcı'ya yaptığı sert faul sonrasında doğrudan kırmızı kart görerek oyundan atıldı.

Bu sonucun ardından Trabzonspor puanını 7'ye yükseltirken, Galatasaray 9 puanda kaldı.

KARAMAN’DAN 2 DEĞİŞİKLİK

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Galatasaray karşısında ligde son oynanan MKE Ankaragücü 11'inde iki değişiklik yaptı. Karaman, sakatlığı bulunan Toure’nin yerine stoperde Mustafa’ya, hücum hattında Abdülkadir Ömür'ün yerine ise yeni transferlerden Nwakaeme’ye ilk 11'de görev verdi. Sakatlıkları bulunan ve tedavileri devam eden Abdülkadir Ömür, Toure, Kamil Ahmet ve Burak Yılmaz ise kadroda yer almadı.

Trabzonspor - Galatasaray maçı özeti ve golleri izle

EKUBAN, AMİRİ VE ZEKİ İLK KEZ

Trabzonspor'da hafta içerisinde transferi gerçekleşen Ekuban, sezon öncesi hazırlık maçında sakatlanan ve iyileştikten sonra takıma dönen Amiri ile 1,5 sezon sonra tekrar takıma geri dönen Zeki Yavru, ilk kez Galatasaray maçıyla 21 kişilik kadroda yer aldı.

RODALLEGA TRABZONSPOR FORMASI İLE GALATASARAY'A KARŞI İLK KEZ

Trabzonspor’un forvet oyuncusu Hugo Rodallega, Galatasaray’a karşı ilk kez ilk 11’de forma şansı buldu. 2016-17 sezonunun devre arasında Trabzonspor’a transfer olan ve bu sezon teknik direktör Ünal Karaman’ın ilk üç maçta da 11’de görev verdiği forvet oyuncusu, bordo-mavililerde forma giydiği dönemde Galatasaray ile oynanan üç karşılaşmada sadece 9 dakika süre alırken, Süper Lig'in 4'üncü haftasında Galatasaray'a karşı bu kez ilk 11'de kendine yer buldu.

TERİM KAZANAN 11'İNİ BOZMADI

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ise ligin 3'üncü haftasında Aytemiz Alanyaspor karşısında 6-0'lık galibiyet elde eden kadroyu bozmadı. Sarı-kırmızılı ekipte sakatlığı nedeniyle Göztepe ve Aytemiz Alanyaspor müsabakalarında forma giyemeyen Garry Rodrigues, bu maçın kadrosunda yer alırken, Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında sol ayak altında ağrı hisseden Maicon ise maça 11'de başladı.

NDİAYE, 222 GÜN SONRA

Galatasaray'ın İngiltere'nin Stoke City takımından kiraladığı eski oyuncusu Badou Ndiaye, 21 kişilik kadroda yer aldı. 222 gün sonra Galatasaray'ın kadrosunda yer alan Senegalli orta saha oyuncusunu, teknik direktör Fatih Terim ilk 11'de tercih etmedi.

TRİBÜNLER TIKLIM TIKLIM

Trabzonspor’un Galatasaray ile sahasında oynadığı maça taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Stadın tamamına yakınını dolduran bordo-mavili taraftarlar, maç öncesi de futbolcuları tek tek tribüne çağırarak moral verdiler. Konuk ekibin taraftarları da kendilerine ayrılan bölümde yerlerini alarak takımlarını yalnız bırakmadı.

MAÇIN CANLI ANLATIMI VE MAÇ ÖNCESİ NOTLARI!

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında bu akşam Galatasaray’ı ağırlayacak. Ligin ilk 3 haftasında 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 4 puan elde eden bordo-mavililer, namağlup lider Galatasaray’ı sahasında yenerek zirve yarışında iddiasını ortaya koymak istiyor. Teknik direktör Fatih Terim yönetiminde 2018-2019 sezonuna 3’te 3 yaparak başlayan Galatasaray ise, 9 puan ve averajla liderlik koltuğunda oturuyor. Galatasaray, son 2 sezon deplasmanda puan alamadığı Trabzonspor’u bu kez yenerek, milli maçlar nedeniyle lige verilecek araya moralli girmeyi hedefliyor. Trabzonspor ise bu sezonki 3 müsabakasında birer galibiyet, beraberlik ve mağlubiyetle 4 puan topladı ve müsabaka öncesi 9. sırada bulunuyor.

Mücadeleyi hakem Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus’un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak İbrahim Aksoy görev alacak.

TRABZONSPOR - GALATASARAY MAÇI CANLI ANLATIM

TRABZONSPOR 4 - 0 GALATASARAY

MAÇ BİTTİ! Trabzonspor, sahasında Galatasaray'ı 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti.

93' GOL! Ceza alanı sol çaprazında topu alan Nwakaeme, şık hareketlerle Maicon'dan sıyrılıp ortasını yaptı. Kale önünde bomboş kalan Ekuban gelişine sert bir vuruşla topu ağlara yolladı: 4-0

88' Trabzons'da 36.135 biletli seyirci bu mücadeleyi tribünlerden takip ediyor.

87' Orta alanda N'Diaye'ye sert bir faul yapan Yusuf Yazıcı sarı kart gördü.

86' Trabzonspor'da Hugo Rodallega yerini Ekuban'a bıraktı.

85' Sağ kanattan bindiren Pereira'nın orta şut karışımı vuruşunda top yandan auta çıktı.

81' Maçta son bölüme Trabzonspor'un farklı galibiyetiyle giriliyor.

81' Galatasaray'da Emre Akbaba yerini Feghouli'ye bıraktı.

81' Galatasaray'da Onyekuru yerini Garry Rodrigues'e bıraktı.

78' Trabzonspor'da Olcay Şahan yerini Vahid Amiri'ye bıraktı.

76' Trabzonspor kulübesinde bir hareketlilik yaşanıyor. Ünal Karaman birazdan bir değişiklik daha yapacak.

74' Onazi maçı bir gol, iki şut, iki şut pası ve %90.8 pas isabetiyle tamamladı. 

74' Trabzonspor'da ilk golün sahibi Onazi yerini Kucka'ya bıraktı.

72' Maçta tempo adeta dibe vurdu. Trabzonsporlu oyuncular kendi aralarında top çevirirken Galatasaray ise savunmada rakibini bekliyor.

70' Trabzonspor'da Olcay Şahan bir sakatlık yaşıyor,  onun tedavisi için oyun duraklıyor.

69' Karşılaşmada son 20 dakikaya Trabzonspor'un üç farklı üstünlüğüyle giriliyor.

67' Maçta uzun bir aradan sonra ilk pozisyon girişimi Galatasaray'dan geldi. Sol kanattan son çizgiye inen Nagatomo'nun ortasında Emre Akbaba kale alanı içinde röveşata denedi ancak istediği vuruşu yapamadı.

66' Galatasaray'da Eren Derdiyok bu dakikaya kadar rakip ceza alanında sadece iki kez topla buluşabildi.

61'Galatasaray şu ana dek Trabzonspor kalesine isabetli şut atamadı.

60'Trabzonspor taraftarları 61. dakikayla birlikte tribünlerde muhteşem görüntülere imza atıyor.

59'Karşılaşmanın son yarım saatine Trabzonspor'un üç farklı üstünlüğüyle giriliyor.

58'Topla oynama oranlarında Trabzonspor'un %64'e %36'lık üstünlüğü bulunuyor.

55' Galatasaraylı oyuncularda yorgunluk belirtileri erken görülmeye başladı. Fatih Terim birazdan oyuna bir müdahale daha yapabilir.

55' Onazi sol kanattan içeri sokulup pasını çıkardı, Sosa'nın gelişine vuruşunda top çerçeveyi bulmadı. Aut...

53' Rakip yarı alanda kurduğu baskıyla topu kapan Trabzonspor'da Nwakaeme yanındaki Rodallega'yı gördü, onun şutunda Muslera topu iki hamlede kontrol etti.

52' Trabzonspor bu anlarda top çevirerek rakibini yorma düşüncesinde. Tempo bir hayli düşük.

50' Bu kez Galatasaray atağında Emre sağdan ortaladı, savunmadan seken topa N'Diaye vurdu, Onur göğsüyle topu yumuşattı.

49' Trabzonspor'un sol kanattan kullandığı köşe vuruşu sonrası ceza sahası dışına açılan topa Onazi vurdu, top farklı şekilde yandan auta gitti.

48'  Galatasaray, Süper Lig'de geçtiğimiz sezonun başından bu yana dört maçın ilk yarısında isabetli şut çekemedi; bu maçların ikisinde rakip Trabzonspor'du.

47' Galatasaray tüm hatlarıyla savunmaya çekildi. Onur hariç tüm futbolcular Galatasaray yarı alanında.

46' Trabzonspor ikinci yarıya da önde baskı yaparak başladı.

46'Galatasaray'da Sinan Gümüş yerini N'Diaye'ye bıraktı.

45' Trabzon'da ikinci yarı başladı!

İlk yarı sona erdi! Trabzonspor, Galatasaray karşısında soyunma odasına 3-0 gibi farklı bir skorla önde giriyor.

48' MÜTHİŞ ŞUT! Rodallega ceza alanı sağ çaprazından inanılmaz bir şut çıkardı, Muslera'yı geçen top direğin üzerinden auta çıktı.

48'GOL! Sol kanattan ceza alanına sokulan Nwakaeme, tek başına tüm Galatasaray savunmasını çalımlayıp karşı karşıya pozisyonda düzgün bir vuruşla topu ağlara yolladı: 3-0

45' Sağ kanattan Pereira ortaladı, kale önünde Rodallega'nın kafa vuruşunda top farklı şekilde üstten auta gitti.

44' İlk yarının sonuna en az 4 dakika ilave edildi.

43' Karşılıklı top kayıplarının sayısı bir hayli arttı. Tempo da bu nedenle hayli düştü.

42'Sağ kanattan ilerlemek isteyen Novak'ı sert bir müdahaleyle durduran Mariano sarı kart gördü.

40' Yusuf Yazıcı sol çaprazdan sert vurdu, top üstten auta gitti.

38' Rakibinin 10 kişi kalmasıyla oyunu rakip yarı alana yıkan Trabzonspor ayağa paslarla pozisyon üretmeye çalışıyor.

36'  Geçtiğimiz sezonun başından bu yana Süper Lig'de Belhanda'dan daha fazla kırmızı kart gören bir isim yok (3; Tosic ile eşit).

35' Galatasaray'ın Sinan'la sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda Onur çıktı ve topu aldı.

34' Oyun inanılmaz sertleşti. İki takım oyuncuları da topla karışık birbirlerine oldukça sert müdahalelerde bulunmaya başladı.

32'Sarı Kart Filip Novák

31' Belhanda'nın sert hareketi sonrası acı içerisinde yerde kalan Yusuf Yazıcı'nın tedavisi sürüyor.

30' KIRMIZI KART! Younes Belhanda'dan çok sert hareket! Rakip yarı alanda topu sürerken araya giren Yusuf'un üzerine kramponlarının tabanıya sert bir şekilde basan Belhanda, doğrudan kırmızı kartla oyun dışına gönderildi.

28' Oyun bu anlarda sertleşmeye başladı. Fırat Aydınus iki takım oyuncularını da uyarıyor.

26' Trabzonspor taraftarları ikinci golle birlikte büyük bir coşku yaşamaya başladı. MedicalPark Stadyumu'nda müthiş bir atmosfer var.

26'Hakem Fırat Aydınus tarafından su molası verildi.

25' GOL! Sol kanattan ceza alanına sokulan Yusuf, pasını penaltı noktası üzerindeki Nwakaeme'ye çıkardı. Onun vuruşunda savunmaya da çarpıp Muslera'yı yanıltan top ağlara gitti: 2-0

24' Emre Akbaba'nın serbest vuruşta doğrudan kaleye yönelen topu Onur zorlanmadan kontrol etti.

23'Jose Sosa'yla Eren arasındaki hava topu mücalesi sonrası Galatasaray hafif sağ çaprazdan, tehlikeli sayılabilecek bir noktadan serbest vuruş kazandı.

21' ÇAPRAZDAN VURDU! Yusuf'un ara pasıyla savunma arkasına sarkan Rodallega, sağ çaprazdan sert vurdu. Muslera zorlanmadan topu kontrol etti.

20' İki takım da şu an için risk almaktan çekiniyor. Top daha çok orta saha civarında iki takım arasında gidip geliyor.

19' Karşılaşmada ilk 20 dakika geride kalıyor, Trabzonspor'un üstünlüğü sürüyor.

17' Tempo bu anlarda oldukça düştü.

16'  Ogenyi Onazi'nin 3. dakikada attığı gol, 16 Kasım 2002'de Gökdeniz Karadeniz'in 2. dakikada attığı golden bu yana, Trabzonspor'un Süper Lig'de Galatasaray'a attığı en erken gol oldu.

15' Oyun yaklaşık 1 dakikadır henüz başlamadı. Onur şimdi ayağa kalktı.

14' Trabzonspor'da kaleci Onur kramponlarını değiştiriyor. Mücadele bu nedenle duraklıyor.

13' RÖVEŞATA! Sağ kanattan ceza alanına sokulan Sinan'ın son çizgiden kale içine çevirdiği topu Onur ayağıyla çıkardı. Devamında Belhanda'nın ceza sahası ön çizgisinden röveşatasında top yandan auta çıktı.

12'Topu rakip ceza alanına kadar iyi taşıyan Galatasaray son paslardaki hatalı tercihler nedeniyle etkili olamıyor.

11'Galatasaray çok adamla rakip yarı alana yerleşti. Trabzonspor bu anlarda rakibini geride karşılıyor.

9' Karşılaşmanın ilk 10 dakikası Trabzonspor'un üstünlüğüyle geride kalıyor.

8' Trabzonspor ön alanda baskı kuruyor, Galatasaray istediği gibi top çeviremiyor.

7' Rodallega'nın tedavisi tamamlandı. Oyun kale vuruşuyla yeniden hareketlenecek.

6' Mariano'nun ayak uzattığı pozisyonda topa kafayı vuran Rodallega şimdi bir sakatlık yaşıyor. Onun tedavisi nedeniyle oyun duraklıyor.

5' BÜYÜK TEHLİKE! Sağ kanattan Pereira'nın ortasında Muslera tereddüt edince Mariano'dan önce araya girip kafayı vuran Rodallega çerçeveyi tutturamadı. Aut...

4' Galatasaray hazırlık paslarıyla topu ön alana taşımak istiyor ancak Trabzonspor savunmada çok iyi kapanıyor.

3' Maça önde baskıyla başlayan Trabzonspor, henüz ilk dakikalarda golü bularak büyük bir avantaj yakaladı.

3' GOL! Rodallega ceza sahası dışında aldığı topla içeri sokuldu, onun şutunda savunmadan dönen topa Onazi gelişine çok sert vurdu. Muslera'nın kıpırdayamadığı bu şutta top köşeden ağlara gitti: 1-0

2' Sağ kanattan gelişen Trabzonspor atağında içeri doldurulan topa Rodallega hareketlendi, kalesini zamanında terk eden Muslera topun sahibi oldu.

1' İlk dakika itibariyle her iki ekip de karşılıklı top kayıpları yapıyor.

Maçın ilk düdüğü ile birlikte olacağız....

Trabzonspor - Galatasaray maçı saat kaçta?

1 Eylül Cumartesi günü Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde oynanacak karşılaşma saat 21.45’te başlayacak.

Trabzonspor - Galatasaray maçı hangi kanalda?

Fırat Aydınus'un düdük çalacağı karşılaşma 21.45'te başlayacak. Maçın canlı anlatımı ve skor takibi TRHABERLER'de olacak...

Galatasaray'ın maç kadrosu

Galatasaray’ın Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında Trabzonspor ile yarın deplasmanda yapacağı maçın kadrosu belli oldu. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, sarı-kırmızılı takımın Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmanla Trabzonspor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladığı bildirildi. Sarı-kırmızılı kafilenin bugün Türk Hava Yolları’na ait özel uçakla Trabzon’a giderek kampa gireceği kaydedildi. Teknik direktör Fatih Terim, İngiliz ekibi Stoke City’den sezon sonuna kadar kiralanan Badou Ndiaye’ye de maç kadrosunda yer verdi.

Galatasaray’ın Trabzonspor maçı kadrosunda yer alan oyuncular şunlar:

Fernando Muslera, Mariano Ferreira, Maicon Roque, Serdar Aziz, Ahmet Çalık, Garry Rodrigues, Selçuk İnan, Eren Derdiyok, Younes Belhanda, Sinan Gümüş, İsmail Çipe, Martin Linnes, Ryan Donk, Badou Ndiaye, Emre Akbaba, Henry Onyekuru, Fernando Reges, Ozan Kabak, Celil Yüksel, Yuto Nagatomo, Muğdat Çelik, Sofiane Feghouli.

Maç öncesi notlar...

Trabzonspor ile Galatasaray arasında oynanan son 7 Süper Lig maçında toplam 9 kırmızı kart çıktı. Bu kartların 7’sini Trabzonspor gördü. 



Trabzonspor ile Galatasaray’ın Süper Lig’de karşılaştığı son 32 maçın 30’unda gol atılıdı. Bu 30 maçın 29’unda ise ilk golü atan taraf yenilmedi. 



Galatasaray’ın Süper Lig’de Trabzonspor’a attığı son 16 golün 9’u yabancı oyunculardan geldi. Diğer 7 golü atan 4 yerli oyuncunun 3’ü daha önce Trabzonspor forması giymişti. 



Trabzonspor’un Galatasaray’a ligde attığı son 17 golün 10’u duran toplardan geldi. 



Trabzonspor ile Galatasaray’ın Süper Lig’de oynadığı maçlarda atılan son 32 golün 26’sı maçların ikinci yarılarında geldi. 



Trabzonspor’un iç sahada derbilerde attığı son 7 golün 4’ünde Yusuf Yazıcı’nın direkt katkısı var (2 gol, 2 asist). 



Galatasaray’ın ligde derbilerde attığı son 5 golün 4’ü asistle gelirken, bu asistlerin tamamını bekler yaptı: Mariano (2), Nagatomo, Linnes. 



Rodallega bu sezon ligde Diagne’nin (5) ardından en golcü isim (3 gol). Rodallega, ligde Aslan’a karşı oynadığı 4 maçta 1 gol attı ancak hepsinde mağlup oldu. 



Yusuf Yazıcı bu sezon Süper Lig’de en fazla isabetli şut çeken isim (7) ancak henüz golü yok. 



​Yusuf, Galatasaray’a karşı 3 Süper Lig maçında 2 gol attı.

Ndiaye, 222 gün sonra sarı-kırmızılı formayı giyebilir

Galatasaray’ın İngiltere’nin Stoke City takımından kiraladığı eski oyuncusu Badou Ndiaye, teknik direktör Fatih Terim’in görev vermesi durumunda Trabzonspor’a karşı forma giyebilecek. Ndiaye, Trabzonspor müsabakasında süre alması durumunda, 222 gün sonra sarı-kırmızılı formayı terletecek. Senegalli orta saha oyuncusu Galatasaray formasıyla son olarak geçen sezonun 18. haftasında 22 Ocak’ta oynanan Kayserispor müsabakasında mücadele etmişti. Sarı-kırmızılı ekipte sakatlığı nedeniyle Göztepe ve Aytemiz Alanyaspor müsabakalarında forma giyemeyen Garry Rodrigues ile Aytemiz Alanyaspor maçında sol ayak altında ağrı hisseden Maicon Roque’nin durumu bugün yapılacak idmanın ardından belli olacak.

Ligde son 9 maçını kazandı

​Galatasaray, Süper Lig’de çıktığı son 9 müsabakadan galibiyetle ayrıldı. Ligde geçen sezonun 28. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği’ne mağlup olan sarı-kırmızılı takım, daha sonra Medipol Başakşehir, Aytemiz Alanyaspor, Beşiktaş, Akhisarspor, Evkur Yeni Malatyaspor ve Göztepe’yi yendi. Sarı-kırmızılılar, bu sezonun ilk üç haftasında ise MKE Ankaragücü, Göztepe ve Aytemiz Alanyaspor ile oynadığı maçları galip tamamladı.

126. randevu

Trabzonspor ile Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’de yarın Trabzon’da yapacakları maçla 126. kez karşı karşıya gelecek. İki ekip arasında, Trabzonspor’un şimdiki adıyla Süper Lig’e yükseldiği 1974-1975 sezonunda başlayan 44 yıllık rekabette yapılan resmi ve özel 125 karşılaşmanın 57’sini Galatasaray, 41’ini Trabzonspor kazandı, 27 müsabakada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı. Lig, Türkiye Kupası, Cumhurbaşkanlığı Kupası, Başbakanlık Kupası, TSYD Kupası ve özel maçlar olmak üzere geride kalan karşılaşmalarda Galatasaray 163, Trabzonspor ise 137 kez gol sevinci yaşadı.

Ligde de Galatasaray önde

Galatasaray, lig maçlarında galibiyetlerde rakibi Trabzonspor’un 11 farkla önünde bulunuyor. Ligde yapılan 90 karşılaşmanın 40’ını Galatasaray kazanırken, 29 maçta gülen taraf Karadeniz ekibi oldu ve 21 müsabaka berabere sonuçlandı. Lig maçlarında Galatasaray 116, Trabzonspor ise 100 gol attı. Geçen sezonki lig maçlarını taraflar evlerinde 2-1’lik skorla kazandı.

Son maçlarda Trabzonspor önde

Rekabette galibiyet sayısı bakımından geride bulunan Trabzonspor, son 8 lig maçında ise rakibine üstünlük kurdu. İki takım arasındaki son 8 lig maçından 5’inde bordo-mavililer, 3’ünde sarı-kırmızılılar 3 puana ulaştı.

Trabzon’daki lig maçları

Taraflar arasında Trabzon’da yapılan lig karşılaşmalarında ev sahibi Trabzonspor, galibiyet sayısında rakibinin 3 farkla önünde yer alıyor. Trabzonspor, evindeki 45 maçta Galatasaray’ı 19 kez yendi. Sarı-kırmızılılar ise bordo-mavilileri deplasmanda 16 kez mağlup etmeyi başardı. Trabzon’daki 10 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı. Evindeki son 2 randevuyu kazanan Trabzonspor’un, 43’ü Hüseyin Avni Aker, 2’si Medical Park Stadı’nda oynanan maçlardaki 54 golüne, Galatasaray 56 golle karşılık verdi. 

Farklı skorlu galibiyetler 

Galatasaray, Trabzonspor karşısında en farklı skorlu galibiyetini 26 Mayıs 2001’de İstanbul’daki lig maçında 4-0’lık sonuçla aldı. Trabzonspor ise 5 Ağustos 1978’de İstanbul’daki özel maç ile 1 Ekim 1995’te Trabzon’daki lig karşılaşmasında Galatasaray’ı 4-1 yendi. Bu arada, 15 Kasım 1998’de İstanbul’da Trabzonspor’un 5-3 kazandığı lig maçı, iki takım filelerinin toplam 8 kez havalanmasından dolayı taraflar arasındaki efn gollü karşılaşma olarak kayıtlara geçti.

Son 11 maçta beraberlik yok 

Galatasaray-Trabzonspor rekabetinde son 11 maçta beraberlik yaşanmadı. İki takım arasında berabere biten son maç 2012-2013 sezonunun ilk yarısında Trabzon’da oynandı. Hüseyin Avni Aker Stadı’nda 23 Aralık 2012 tarihinde yapılan ve golsüz biten lig maçının ardından rekabette beraberliğe rastlanmadı. Bu maçın ardından tamamı ligde oynanan 11 


Yorumlar