Anasayfa /  Spor

Trabzonspor Galatasaray derbisinin heyecanı beIN SPORTS’ta yaşanacak!

Trendyol Süper Lig’de Trabzonspor, ligin 21’inci haftasında Galatasaray’ı Papara Park’ta konuk ediyor. 21 Ocak Pazar akşamı (yarın) saat 19.00'da başlayacak derbi heyecanı, gün boyu canlı yayınlarla Türkiye'nin spor ekranı beIN SPORTS'ta yaşanacak.

Abone ol
Abone ol 20 Ocak 2024 18:39

Trabzonspor-Galatasaray derbisinin heyecanı beIN SPORTS’ta yaşanacak!

Trendyol Süper Lig'de tüm gözler, pazar akşamı Papara Park'ta oynanacak dev derbiye çevrildi. Saat 19.00'da başlayacak karşılaşmada üçüncü sıradaki Trabzonspor, ligin ikinci sırasında yer alan Galatasaray'ı konuk ediyor. beIN SPORTS'un deneyimli isimleri hem beIN SPORTS stüdyolarından hem de stattan yapacakları canlı yayınlarla, bu heyecan dolu mücadelenin nabzını tutacak. 

beIN SÜPER LİG, Bu Hafta 14.00’da Seyirci ile Buluşacak

Güntekin Onay’ın moderatörlüğünde; Emre Aşık, Tolga Zengin, Uğur Meleke ve Ersun Yanal’ın yorumları ile saat 14.00’da başlayacak olan beIN SÜPER LİG, önce Fenerbahçe – Samsunspor maçının heyecanını ekranlara getirecek.  18.00’dan itibaren ise Trabzonspor - Galatasaray derbisi, maç önü, devre arası ve maç sonrasında, tüm boyutları ile beIN SÜPER LİG’de masaya yatırılacak. Seyhan Şaşko, Ali Gültiken ve Mustafa Doğan da saha kenarından canlı yayınlarla dev randevunun nabzını tutacak. 

Derbiye özel programların yanı sıra röportajlar, takımların son durumları, ayrıntılı istatistik bilgileri gün boyu beIN CONNECT, TOD ve beIN SPORTS ekranlarında olacak. 

Yayın maratonu, bir beIN SPORTS klasiği haline gelen TRIO ile sona erecek. 00.00’da başlayacak TRİO programında Bahattin Duran, Bülent Yıldırım ve Deniz Çoban derbinin tartışmalı pozisyonlarını masaya yatıracak.

Derbiye Özel İçerikler 

Ayrıca derbiye özel programlar da beIN SPORTS ekranlarında olacak. Bir Derbi Günü programında, Can Karadeniz dev mücadele öncesi taraftarların ve şehrin nabzını tutacak. Arşiv Süper Lig programında ise iki takım arasında 2000’li yıllardan günümüze atılan tüm goller seyirci ile buluşacak. “Ezeli Rekabette En Güzel 10 Trabzonspor Golü” ve “Ezeli Rekabette En Güzel 10 Galatasaray Golü” de derbiye özel içeriklerinden olacak. 

Derbi Heyecanı Tüm Detaylarıyla Ekranlarda

Trabzonspor - Galatasaray derbisinin heyecanı, gün boyunca beIN SPORTS ekranlarında yaşanacak. Takımların tesislerden ayrılışından soyunma odasından görüntülere ve santraya kadar özel çekimlerle derbinin nabzı beIN SPORTS ekranlarından tutulurken, dev mücadelede ise 24 stadyum kamerası ile sporseverler müsabakanın her anını doyasına izleyecek. 24 stadyum kamerası ve 1 drone kameranın yanı sıra, 2 motosiklet kamerası ile takımların tesislerden stada gelişine kadar her an canlı yayınlarla futbolseverlere aktarılacak. Öte yandan 100 kişilik prodüksiyon ekibi ve son teknolojiyle donatılmış yayın aracı OBVAN içerisinde bulunan 20 kişilik ekip ile dev derbinin her dakikası kesintisiz bir şekilde deneyimli beIN SPORTS kadrosuyla ekranlara gelecek.

beIN SPORTS’un küresel gücüyle dünyaya açılan Süper Lig karşılaşmalarına bir yenisi 21 Ocak akşamı eklenecek ve Trabzonspor - Galatasaray derbisi dünya çapında beş kıtada canlı olarak yayınlanacak. Derbi ayrıca Digiturk'ün her hafta 4 maç için sunduğu İngilizce dil seçeneğiyle de seyirciyle buluşacak.

 

Tüm bu maçlar ve çok daha fazlası hafta sonu Türkiye’nin spor ekranı ekranı beIN SPORTS'ta olacak. beIN SPORTS kanallarının ayrıntılı yayın programına https://beinsports. com.tr/yayin-akisi

adresinden ulaşabilirsiniz.

 

Yorumlar