Anasayfa /  Foto Galeri

Trabzonspor - Fenerbahçe derbisinden sonra Şansal Büyüka'dan flaş sözler! İstifa ettirilsin...

Süper Lig'de her kulübün şikayetçi olduğu hakemlerle ilgili tartışmalar devam ederken Trabzon'da oynanan dev maçta düdük çalan hakem Ali Şansalan'ın performansı da gündemde yer alıyor. Şansal Büyüka da bugünkü yazısında hakem konusunda çok konuşulacak ifadeler kullandı. İşte Büyüka'nın o yazısı...

Trabzonspor - Fenerbahçe derbisinden sonra Şansal Büyüka'dan flaş sözler! İstifa ettirilsin... - Sayfa 1

Süper Lig'de her kulübün şikayetçi olduğu hakemlerle ilgili tartışmalar devam ederken Trabzon'da oynanan dev maçta düdük çalan hakem Ali Şansalan'ın performansı da gündemde yer alıyor.

Trabzonspor - Fenerbahçe derbisinden sonra Şansal Büyüka'dan flaş sözler! İstifa ettirilsin... - Sayfa 2

Trabzonspor'un Süper Lig'in dokuzuncu haftasında Fenerbahçe ile karşı karşıya geldiği maçta mücadele 3-1'lik Trabzonspor galibiyetiyle tamamlandı. 

Heyecan seviyesi ve gerilim düzeyi oldukça yüksek geçen maçta hakem Ali Şansalan'ın verdiği kararlar gündem oldu.

Trabzonspor - Fenerbahçe derbisinden sonra Şansal Büyüka'dan flaş sözler! İstifa ettirilsin... - Sayfa 3

Bu maç sonrası hakem tartışmaları yeniden alevlenirken Milliyet Gazetesi'nin usta yazarı Şansal Büyüka da bugünkü yazısında hakemlerle ilgili satırlara yer verdi. İşte o Büyüka'nın o yazısı...

Trabzonspor - Fenerbahçe derbisinden sonra Şansal Büyüka'dan flaş sözler! İstifa ettirilsin... - Sayfa 4

'Hakemler bir bilinmezlik dünyasının içindeler. Israrla saklanıyorlar, her şeyi saklıyorlar. O zaman yapılacak iş belli... MHK Başkanı ve yönetimini kulüpler seçsin, üstelik yönetime bir temsilci versin.