Anasayfa /  Spor

Trabzonspor - Erzurumspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final heyecanı Trabzonspor - Erzurumspor maçı ile başlıyor. Peki Trabzonspor - Erzurumspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 04 Şubat 2020 18:01

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final heyecanı Trabzonspor - Erzurumspor maçı ile başlıyor. Peki Trabzonspor - Erzurumspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte detaylar...

Trabzonspor, son olarak Süper Lig'in 20. haftasında, evinde Fenerbahçe'yi mağlup ederek zirveye bir adım daha yaklaşmıştı. Bordo mavililer, Süper Lig'in yanı sıra Ziraat Türkiye Kupası'nda da zafer elde ederek taraftarına çifte kupayı hediye etmenin planlarını yapıyor. Yeni teknik direktörü Hüseyin Çimşir ile yoluna kayıpsız devam eden bordo mavililer, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor'u konuk edecek.

TRABZONSPOR - BB ERZURUMSPOR MAÇI SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Trabzonspor ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor bu akşam kupada mücadele edecek. Medical Park Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak karşılaşmayı, hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek. Maç A Spor ekranlarından ve trhaberler.com sitesinden canlı olarak izlenebilecek. 

DEĞİŞİKLİKLER BEKLENİYOR

Trabzonspor'da bu maç öncesi Abdülkadir Ömür ile Ahmet Canbaz'ın sakatlıkları devam ediyor. Teknik direktör Hüseyin Çimşir'in ligde son oynadıkları Fenerbahçe karşılaşmasının 11'inden farklı olarak kalede Uğurcan'ın yerine Erce'ye, savunmada Campi'nin yerine Hosseini'ye, orta sahada Ndiaye'nin yerine Guilherme'ye, sol kanatta Ekuban'ın yerine cezasını tamamlayan Nwakaeme'ye ve sağ kanatta da Yusuf'un yerine Sturridge'ye forma vermesi bekleniyor. 

Türkiye Kupası çeyrek final maçları

YARIN
14.30 GMG Kırklareli-Fenerbahçe Atilla Karaoğlan
20.30 A.Alanyaspor-Galatasaray Ali Şansalan

PERŞEMBE
20.30 Antalya-DG. Sivasspor Yaşar Kemal Uğurlu 

 

Yorumlar