Anasayfa /  Spor /  Trabzonspor

Trabzonspor camiasında moraller bozuldu

Geçtiğimiz hafta UEFA Avrupa Ligi maçında sakatlanıp oyun dışına alınan Trabzonsporlu Abdülkadir'den kötü haber geldi. Genç futbolcu Abdülkadir Ömür ameliyat olacak ve 5-6 ay sahalardan uzak kalacak. Bordo-mavililerde Yusuf Sarı da önümüzdeki hafta operasyon geçirecek.

Abone ol
Abone ol 07 Eylül 2019 16:59

Trabzonspor'un genç futbolcusu Abdülkadir Ömür ameliyat oluyor.





Oluşan ödem nedeniyle sol diz ekleminden ameliyat olacak yıldız oyuncunun 5-6 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.





Abdülkadir, UEFA Avrupa Ligi'nde AEK ile oynanan Play-Off rövanş maçının 44. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmıştı. Genç oyuncu son oynanan Fenerbahçe maçında da forma giyememişti.





20 yaşındaki oyuncu bu sezon UEFA Avrupa Ligi ve Süper Lig'de toplam 6 maçta forma giymiş ve 1 gol 2 asistle oynamıştı.



Trabzonspor'dan açıklama geldi



Bordo-mavili kulüp, Abdülkadir Ömür ve Yusuf Sarı'nın sakatlıkları sonucu açıklamada bulundu ve iki futbolcunun önümüzdeki hafta ameliyat olacağını duyurdu. İşte açıklama:



Sağlık Kurulu Başkanımız Yaşar Kibar Güven, Abdülkadir Ömür ve Yusuf Sarı’nın sağlık durumlarıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.





Abdülkadir Ömür’ün UEFA Avrupa Ligi’nde oynanan AEK Atina maçında, Yusuf Sarı’nın ise Fenerbahçe maçı sonrası Ümit Milli takım kampında ağrılarının artması sonucu kamp kadrosundan çıkartıldığını belirten Yaşar Kibar Güven, “AEK Atina maçında sol dizine aldığı darbe sonucu sakatlanan Abdülkadir Ömür’ün, diz ekleminde ödem tespit edilmiş ve tedavisine başlanmıştı. Abdülkadir Ömür’ün tedavi sürecinde yapılan tetkikler ve çekilen MR sonrasında sol diz menisküsünde yırtığa rastlanmıştır. Ayrıca Ümit Milli Takımımızın kampından dizindeki ağrıların artması sonrası ayrılmak zorunda kalan Yusuf Sarı’nın da yapılan incelemeler ve çekilen MR neticesinde sol diz menisküsünde yırtığa rastlanmıştır. Abdülkadir Ömür ve Yusuf Sarı’nın cerrahi operasyonu önümüzdeki hafta içinde planlanmaktadır” dedi.


Etiketler abülkadir ömür
Yorumlar