Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Toprak Mahsülleri Ofisi: 189 Memur Alımı Yapacak

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) puanlarının açıklanmasıyla beraber tercih sürecini bekleyen milyonlarca aday için heyecanlı ve meraklı bekleyiş son buldu. 

Abone ol
Abone ol 13 Aralık 2018 20:15

ÖSYM tarafından yapılan duyuruda KPSS 2018/2 kapsamında tercih işlemlerinin alınmaya başlanacağı duyuruldu. 

KPSS tercihlerini adayların 11-20 Aralık 2018 tarihinde gerçekleştirmesi gerektiğini duyuran ÖSYM, yayımladığı kılavuzlarla da tercih sürecini aydınlattı. 

ÖSYM tarafından kadrolar, nitelik kodları, koşullar, bölümler gibi önemli detaylar için kılavuzlar yayımlanarak kamuoyuna aktarıldı. 

Yapılacak bu tercih işlemleri için de çok sayıda kurum bünyesine memur alımları yapılacağı ortaya çıkmış oldu. Yayımlanan kılavuzlarda da aktarıldığı üzere Toprak Mahsülleri Ofisi (TMO) bünyesine de memur alımları yapılacaktır. Toplamda 189 memurun alınacağı Toprak Mahsülleri Ofisi (TMO) bünyesine adaylar başvurularını tercihleriyle yapacaklardır.

TMO 189 MEMUR ALIYOR

TMO tarafından ilan edilen ve kılavuza aktarılan kadrolara başvurular lise, önlisans ve lisans eğitim düzeyleri üzerinden olacaktır. 

Tercihlerinde ilgili eğitim düzeylerinden mezun durumda bulunan adaylar, başarıyla TMO kadrolarını seçebileceklerdir. Bu kadrolarda TMO bünyesine lise düzeyinden 83, önlisans düzeyinden 58 ve lisans düzeyinden 48 olmak üzere toplamda 189 memurun alımı sağlanacaktır. 

Yapılacak tercih işlemleri için adayların 11-20 Aralık 2018 tarihleri arasında tüm tercihlerini yapmaları ve onaylamış olmaları gerekmektedir. 

Tercihlerini onaylamayan adayların tercihleri dikkate alınamamakta, kayıt edilememektedir. 


Yorumlar