Anasayfa /  Foto Galeri

TOKİ’nin indirim kampanyasının detayları belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) yapılacak indirim kampanyası 22 Mart’ta başlayacak. TOKİ’den konut ve işyeri almış vatandaşlara peşin ödemelerde yüzde 22 indirim yapılacak. İşte tüm detaylar...

TOKİ’nin indirim kampanyasının detayları belli oldu! - Sayfa 1

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) yapılacak indirim kampanyası 22 Mart’ta başlayacak.

TOKİ’nin indirim kampanyasının detayları belli oldu! - Sayfa 2

TOKİ’den konut ve işyeri almış vatandaşlara peşin ödemelerde yüzde 22 indirim yapılacak.

TOKİ’nin indirim kampanyasının detayları belli oldu! - Sayfa 3

TOKİ, bu yıl borcunu peşin ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için yüzde 22 oranında indirim yapacak. 22 Mart tarihinde başlayacak kampanyada ayrıca arsa alıcılarına ise yüzde 10 oranında indirim uygulanacak.

TOKİ’nin indirim kampanyasının detayları belli oldu! - Sayfa 4

Esnek ödeme ile yüzde 22 indirim
Yüzde 22 indirim kampanyasından bütün borç bakiyesini kapatamayacak vatandaşlar da yararlanabilecek. Borcun tamamını kapatamayacak vatandaşlar borç bakiyesinin yüzde 25’inden az olmamak şartıyla yaptıkları peşin ödemelerde yüzde 22 indirim kampanyasından yararlanabilecek. Kampanyadan yararlanmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları 22 Mart -19 Nisan 2022 tarihleri arasından ilgili bankaya başvuruda bulunabilecek. Bu tarihten sonra yapılacak borç kapatmalarında söz konusu indirim oranından yararlanılması mümkün olmayacak.