Anasayfa /  Güncel

Toki trabzon çaykara ilçesi kura sonuçları belli oldu!

TOKİ tarafından Trabzon Çaykara'da inşa edilen konut projesinin kura çekimi tamamlandı. Çaykara TOKİ kura sonuçları açıklandı. İşte Çaykara TOKİ isim listesi.

Abone ol
Abone ol 03 Mart 2022 15:00

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon ili Çaykara ilçesinde başlattığı konut projesi kapsamında 19 adet 2+1 daire ve 49 adet 3+1 daire olmak üzere toplam 68 konut için ' konut alma hakkı ve konut belirleme kurası ' gerçekleştirildi. 

TOKİ Trabzon Çaykara Kentsel Dönüşüm Projesi 1 Etap 85 adet konut 45 adet dükkan kapsamındaki 68 konut için yapılan kura çekimi sonrası 68 aile uygun fiyatlı ev sahibi olma şansı yakaladı. 

TOKİ TRABZON ÇAYKARA KURA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ AÇIKLANDI!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, daha önce duyurusunu yaptığı ve başvurulara açtığı Trabzon Çaykara projesi için sona yaklaştı. Tüm süreçlerin tamamlanması ardından bugün hak sahibi ve konut belirleme kurası yapıldı. Kurada ismi çıkan vatandaşlar ev sahibi olmanın heyecanını yaşarken, ismi çıkmayanlar ise yedek listesinden ev almayı ümit ediyor.

TOKİ Trabzon Çaykara kura sonuçları açıklandı. Noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimine izleyici alınmadı. Kura çekiminin güvenirliği açısından TOKİ, kura çekimlerini resmi sosyal medya hesapları olan Facebook, Twitter, Youtube ve Instagram üzerinden canlı yayınlıyor.

Kura çekimi sonuçları TOKİ'nin resmi internet sitesi üzerinden isim listesi halinde ilan ediliyor. Kura sonucunu öğrenmek isteyen kişiler e-devlet sisteminden sorgulama yapabilir ya da TOKİ GOV TR üzerinden ' Kura Sonuç Sorgulama ' bölümüne TC kimlik numarasını yazarak ev sahibi olup olmadıklarını öğrenebilecekler.

 Kura çekilişinde asil hak sahiplerinden sonra 2+1 konut için 10 adet, 3+1 konut için ise 20 adet olmak üzere toplam 30 adet yedek alıcı belirlendi. 

Konutlar sözleşme tarihinden itibaren 36 ay içerisinde tamamlanarak vatandaşlara teslim edilecek. 

Yorumlar