Anasayfa /  Foto Galeri

Tik Tok fenomeninden mide bulantıran ilişki itirafı! Kocasının isteği üzerine başka erkeklerle...

22 yaşındaki TikTok fenomeni Rae Nemetsky, kocasının rızasıyla evliliği dışında erkeklerle özgürce birliktelik yaşadığını anlattığı video sosyal medyada gündem oldu. Genç kadın, bu ilişkiler için eşinin onu cesaretlendirdiğini söyledi.

Tik Tok fenomeninden mide bulantıran ilişki itirafı! Kocasının isteği üzerine başka erkeklerle... - Sayfa 1

Kendisine "Ateşli kadın" ismi takan Rae Nemetsky isimli TikTok kullanıcısı hayranlarına, başka erkeklerle ilişkiye girdiğini kocasının durumdan hoşlandığını söyledi. Üstelik adam, karsının ilişki sırasında sesini kaydedip kendisine atması için yalvarmış.

Tik Tok fenomeninden mide bulantıran ilişki itirafı! Kocasının isteği üzerine başka erkeklerle... - Sayfa 2

Kendisini TikTok'ta 'hotwife' olarak tanıtan Rae, kocasının başka erkeklerle ilişkiye girmesini ve ilişki sırasında sesini kaydedip kendisine dinletmesi için yalvardığını söyledi.

Tik Tok fenomeninden mide bulantıran ilişki itirafı! Kocasının isteği üzerine başka erkeklerle... - Sayfa 3

Rae, takma adını kocasından gizli bir şekilde başka erkeklerle ilişkiye giren kadın olarak tanımladığını, fakat bunu gizliden yapmadığını tamamen kocasının bilgisi ve rızası dahilinde yaptığını söyledi.

Tik Tok fenomeninden mide bulantıran ilişki itirafı! Kocasının isteği üzerine başka erkeklerle... - Sayfa 4

Kocasının bir yıllık yalvarışından sonra başka erkeklerle yatmaya başlayan Rae, ilk önce rahatsızlık duymasına rağmen daha sonra bu durumun kocasını mutlu ettiğini görünce kendisinin de mutlu olmaya başladığını söyledi.