Anasayfa /  Medya

The Walking Dead 7. Sezon Bölümleri Nasıl İzlenir?

The Walking Dead 7. sezon bölümleri yayında. Peki TWD 7. yeni sezon bölümleri nasıl izlenir? Siz de bu sorunun cevabını merak ediyorsanız; TWD izleme hakkında detaylı bilgiyi haberimizde bulabilirsiniz...

Abone ol
Abone ol 14 Şubat 2017 05:45

Dünyada en çok izlenen dizilerden biri olan The Walking Dead 7. sezon yeni bölümü yayınlandı. Tüm fanlarının merakla beklediği bölüm büyük heyecanla izlendi.

Rick ve arkadaşları Jesus ile birlikte artık koruyuculara karşı savaş açma planındadırlar. Bunun için arayış içerisine girerler. Rick ve Kral Ezekeil bu bölümde karşılaşır ve Koruyuculara karşı beraber savaşmaları gerektiğini Ezekeil’e anlatırlar.

Bunun yanı sıra Koruyucular cephesinde Darly’in kaçmış olması onları harekete geçirir.

Tüm bölümleri soluksuz bir şekilde izlenen dizi The Walking Dead 7. sezon 9. bölümüyle ekranlara geldi.

Peki TWD’nin yeni bölümlerini Türkiye’de nasıl izleyebiliriz? TWD izlemek için neler yapmak lazım?

Böyle olunca da The Walking Dead’in yayın haklarının Türkiye’de bazı kanallar tarafından alınması talep edilince ihaleler gerçekleşti. Bu ihaleler sonucunda Turkcell TV bu dünyaca ünlü dizinin yayın haklarını almayı başardı ve teker teker internet üzerinde yer alan bölüm izleme linklerini kaldırdı. Turkcell TV bu harika dizinin izlenmesi amacıyla özel üyelik ve aylık da fatura ödemeyi talep ediyor.

Bu haberden de anlayacağımız gibi arkadaşlar eğer internet sayfası üzerinden izlemek istersek herhangi bir telif hakkı sorunuyla karşılaşabilir ve belli başlı davalarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

The Walking Dead’i Turkcell TV’den özel üyelik alarak aylık bir bedel karşılığında izleyebilirsiniz.

THE WALKING DEAD KONUSU:

The Walking Dead, aynı adlı çizgi roman serisine dayanmaktadır. Roman, dünya çapında beklenmedik bir biçimde ortaya çıkan esrarengiz bir bulaşıcı beyinsel hastalık sonucu, modern medeniyetin sonunu getiren bir zombi salgınını konu eder. Bu dünyada, zombiler, hikayenin geçtiği bölgenin yerel argosunda “aylaklar” adıyla anılmaktadır. Sadece beyinleri yokedilerek etkisiz hale getirilebilen bu aylaklar, herhangi bir canlıyı yakalayıp parçalayarak yiyen “yaşayan ölüler” olarak betimlenmiştir. Aylaklar, ayrıca, sağlıklı insanları ısırarak veya tahrip ederek içlerindeki zombi virüsünü bulaştırma yoluyla kendileri gibi birer zombiye dönüştürebilmektedir. Seri, bu vahşi zombilerin ortaya çıkışını ve bu ani gelişme sonrasında kendilerini amansız bir yaşam mücadelesi vermek zorunda bulan bir küçük grubun hikâyesini ele almaktadır.

Grubun lideri, zombi salgını öncesi şerif yardımcılığı yapmış olan Rick Grimes’tır. Grup, her fırsatta grubun dinamiğini etkileyen/değiştiren yürüyen zombilerin korkusu ile yüzleşmektedir.

The Walking Dead 7. Sezon 9. Bölüm tanıtımı:





The Walking Dead 7. Sezon 10. Bölüm tanıtım:





Diziyi izleyebilmek için Turkcell TV+ üyeliğine sahip olunması gerekmektedir. Yeni bölümler Turkcell TV+’da FX kanalında yayınlanmaktadır.

Dikkat! The Walking Dead’in 7. sezonu hala izelemediyseniz bu yazıdan sonraki haberi okumamanızı tavsiye ederiz. Yazı The Walking Dead 7. sezonu hakkında spoiler (açıklama - ipucu) içermektedir. 

The Walking Dead’de dedikodu kazanı kaynamaya başladı. Geleneksel sezon arasından dönen dizinin yeni bölümleri hakkında konuşan showrunner Scott M. Gimple, heyecan dozunu arttırdı. The Hollywood Reporter’a konuşan Gimple; artık hiçbir karakterin yerinin garanti olmadığını söyledi ve ekledi: “Hikayede bazı noktalar oldukça önemli bir yer kaplamaya başlayacak. Bu olayların bir kısmını çizgi romanlarda bulabilirsiniz fakat artık çizgi roman dünyasında olmadığımızı unutmamak gerekiyor. The Walking Dead’deki tüm karakterler gelecekleri için endişe edebilirler. Yan projeleri olan oyuncular da, olmayan oyuncular da…” dedi.

Gimple’ın yan projeleri işaret etmesinin ardından gözler Star Trek: Discovery’nin başrolünde izleyeceğimiz Sonequa Martin-Green’e çevrildi. Green’in yanı sıra bu yıl üniversiteye başlayacak olan Chandler Riggs’in de kadrodan ayrılacağı yönünde iddialar kuvvetlenmiş oldu böylece.  

Turkyurdu-Beyazperde


Yorumlar