Anasayfa /  Foto Galeri

TFF Merkez Hakem Kurulu Yaz Semineri'nin resmi açılış töreni yapıldı

MHK'nin 2023-2024 sezonu yaz seminerinin resmi açılış töreni, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, TFF Onursal Başkanı Şenes Erzik, TFF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, TFF Yönetim Kurulu Üyeleri hakemlerin katılımıyla Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

TFF Merkez Hakem Kurulu Yaz Semineri'nin resmi açılış töreni yapıldı - Sayfa 1

TFF Merkez Hakem Kurulu Yaz Semineri'nin resmi açılış töreni yapıldı 

MHK'nin 2023-2024 sezonu yaz seminerinin resmi açılış töreni, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, TFF Onursal Başkanı Şenes Erzik, TFF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, TFF Yönetim Kurulu Üyeleri Talat Papatya, İdil Karademirlidağ Suher, Cengiz Erdem, Süleyman Kocasert, Şevket Çelik, MHK Başkanı Ahmet İbanoğlu, TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş, hakem eğitmenleri ve hakemlerin katılımıyla Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

TFF Merkez Hakem Kurulu Yaz Semineri'nin resmi açılış töreni yapıldı - Sayfa 2

MHK Başkanı Ahmet İbanoğlu:

 Sayın başkan 22 Haziran'da yapılan genel kurulda yeniden seçilmenizi kutluyorum. Geniş vizyonunuzla Türk futboluna ve Türk hakemliğine geniş bir katkınız olacağına inanıyoruz. Biz de elimizden gelen desteği vereceğimizi belirterek bütün kurullarınıza başarılar diliyorum. Uzun süre bizlere rehber olacağınızdan kuşkumuz yok.

TFF Merkez Hakem Kurulu Yaz Semineri'nin resmi açılış töreni yapıldı - Sayfa 3

Her geçen yıl büyük bir heyecanla izlenen futbolun her alanda yönetimi gittikçe güçleşmektedir. Bundan en çok etkilenen kesim hakem dünyası olmaktadır. Hakem dünyası olarak endüstriyel futbola ayak uydurmak için plan ve projelerimiz hazır. Modern teknolojiyi bünyemize katmak ve geliştirme çalışmaları başlamıştır. 

TFF Merkez Hakem Kurulu Yaz Semineri'nin resmi açılış töreni yapıldı - Sayfa 4

Mesafeyi hızla kaydedeceğimizden şüphemiz yok. Teknolojiden daha çok yararlanarak elde edilen verileri takip edeceğiz. Her maç sonunda veri analizleri havuzu oluşturup bu bilgileri kullanacağız. Bu veriler ile hem bireysel hem de grup olarak gelişmeleri takip edeceğiz. Hakem akademimiz sayesinde altyapımızı güçlendirerek güçlü hakemler yetiştireceğiz.