Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Tek geçim kaynağı bataklığa saplanınca üzüntüden kahroldu!

Tek geçim kaynağı bataklığa saplanınca üzüntüden kahroldu! Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bataklığa saplanan ineğinin başından iki gecedir ayrılmayan Mehmet Emin Atasoy, yapılan çalışmalar sonucunda hayvana kavuştu.

Abone ol
Abone ol 19 Mayıs 2020 21:30

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bataklığa saplanan ineğinin başından iki gecedir ayrılmayan Mehmet Emin Atasoy'un tek geçim kaynağı olan ineği saplandığı bataklıktan kurtarıldı.

2 GECE HAYVANININ BAŞINDA BEKLEMİŞTİ

İlçe merkezine 17 kilometre uzaklıkta bulunan Dedeler köyünde yaşayan Mehmet Emin Atasoy'a ait inek, Nehir Sazlığı yakınlarında otlanırken bataklığa saplanmıştı. Akşam saatleri olması nedeniyle bir şey yapamayan Atasoy, sabahı beklemek için ineğinin başından ayrılmayarak sabahın ilk ışıklarıyla köyden gelen vatandaşların desteğiyle yapılan çalışmaların sonuç vermemesi üzerine ikinci gece de hayvanının başında geçirmişti.

Bataklığa saplanan tek geçim kaynağına kavuştu

VATANDAŞLAR İNEĞİ KURTARDI

Köyde daha çok vatandaşın gelmesi üzerine bugün yapılan çalışmalar sonucunda inek saplandığı bataklıktan kurtarıldı. Tek geçim kaynağı olan ineğine kavuştuğu için mutlu olduğunu dile getiren Atasoy, destek olanlara ise teşekkür etti. Yüksekova Belediyesinden görevli veteriner hekim Hekim Kaçan, hayvanı muayene ederek sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.

Bataklığa saplanan tek geçim kaynağına kavuştu

Bataklığa saplanan tek geçim kaynağına kavuştu

Haberler | Tek geçim kaynağı olan ineği bataklığa saplanan yaşlı ...

 

Yorumlar