Anasayfa /  Dünya

Tecavüze uğradığını açıklayınca fahişe ilan edildi

Ünlü Hollywood yapımcısı Harvey Weinstein'in tecavüzüne uğradığını açıklayan İtalyan aktris ve yönetmen Asia Argento, olayı açıkladıktan sonra ülkesinden kendisine gelen suçlamalara orta parmakla yanıt verdi. Argento "Sadece ülkemde fahişe ilan edildim. Hepiniz utanın. Canavarlar" dedi.

Abone ol
Abone ol 13 Ekim 2017 17:58

42 yaşındaki ünlü İtalyan aktris ve yönetmen 'olay sırasında kaçmadığı ve daha önce bu olayı açıklamadığı' gerekçesiyle 'tecavüz eylemini kendisinin aradığı' yönünde ülkesinden gelen bazı suçlamalara yanıt verdi.





Korku filmlerinin önde gelen yönetmenlerinden Dario Argento'nun kızı olan Asia Argento, sinema dünyasından birçok ünlü kadına cinsel saldırıda bulunduğu ve tecavüz ettiği ortaya çıkan Weinstein'ın, 21 yaşındayken kendisine tecavüz ettiğini açıklamıştı.

Instagram hesabından orta parmak gösterdiği bir fotoğrafı paylaşan Argento "Bu orta parmak, kaçmadığım ve bu olayı daha önce açıklamadığım için  beni acı çekmeyi aramakla suçlayan İtalyanlar'a. Kadınların gerçeği söylemekten korkmalarının nedeni sizin gibi insanların yüzünden. Dünyanın her yerinden dayanışma ve teselli mesajları aldım ama sadece ülkemde fahişe adlandırıldım.Hepiniz utanın. Canavarlar" dedi.


Yorumlar