Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

TCDD: İlkokul ve Lise Mezunu 5 Kamu Personel Alımı Gerçekleştirecek

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü TCDD ilkokul ve lise mezunu 5 kamu personeli alımı yapılacağı ilan edildi. 

Abone ol
Abone ol 30 Ocak 2019 18:10

TCDD tarafından yapılan ilan ile engelli ve eski hükümlü olmak üzere toplam 5 (Beş) kamu işçisi alımı Demiryolu Hattı Bakım İşçisi unvanıyla yapılacak.

Alınacak kamu işçisi engelli 3 (Üç) personel TCDD işletmesi genel müdürlüğü 3.Bölge Manisa 334 Yol Bakım Şefliğine 1 kişi, 7. Bölge Afyonkarahisar 724 yol bakım şefliğine 1 kişi ve 6. Bölge Adana 634 yol bakım şefliğine 1 kişi olarak alımlar yapılacak.

Alınacak 2 (İki) Eski hükümlü kamu işçisi demiryolu hattı bakım onarımcısı unvanlı alım ise 3. Bölge Basmane 311 Yol Bakım Şefliğine 1(Bir), 7. Bölge Afyonkarahisar 724 yol bakım şefliğine 1 (Bir) kişi olarak yapılacaktır.

Alımlar ilkokul ve lise mezunları düzeyinde yapılacak olup 05 Şubat 2019 tarihinde Türkiye İş Kurumu Müdürlüğünce ilana çıkılarak başvurular alınacaktır.

İŞKUR a yapılan başvurular sonrası oluşacak listede yer alan adaylar noter huzurunda yapılacak kura çekimi veya sözlü sınavına katılmak için 19 Şubat 2019 tarihinde TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı Anafartalar Hipodrom Cad. No:3 Altındağ/Ankara adresine gelerek,

Demiryolu Hattı Bakım Onarımcısı yük ve yolcu taşımacılığının birlikte yapıldığı raylı sistemler bakım onarım işlerinde en 6 ay çalıştığını gösteren işyerinden alınan belge, Öğrenim belgesi, askerlik durum belgesi, hükümlüler için eski hükümlü belgesi evraklarını teslim edeceklerdir.

TCDD engelli alım ve eski hükümlü alım ilanını incelemek için tıklayınız


Yorumlar