Anasayfa /  Foto Galeri

TAV Havalimanları’nda Cumhuriyet’in 100.yılı kutlamaları coşkusu

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100.yılı, Ankara Esenboğa, Antalya, İzmir Adnan Menderes, Milas-Bodrum ve Gazipaşa-Alanya havalimanlarında coşkuyla kutlandı. İşte TAV Havalimanları’nda Cumhuriyet’in 100.yılı kutlamaları coşkusu

TAV Havalimanları’nda Cumhuriyet’in 100.yılı kutlamaları coşkusu - Sayfa 1

TAV Havalimanları’nda Cumhuriyet’in 100.yılı kutlamaları

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100.yılı, Ankara Esenboğa, Antalya, İzmir Adnan Menderes, Milas-Bodrum ve Gazipaşa-Alanya havalimanlarında coşkuyla kutlandı.

TAV Havalimanları’nda Cumhuriyet’in 100.yılı kutlamaları coşkusu - Sayfa 2

Havalimanı işletmeciliğinde Türkiye’nin dünyadaki lider markası TAV Havalimanları’nın Türkiye'de işlettiği beş havalimanı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yaptı. 

TAV Havalimanları’nda Cumhuriyet’in 100.yılı kutlamaları coşkusu - Sayfa 3

Havalimanı yolcu salonları bayraklar ve ay yıldızlı balonlarla süslendi. Tüm terminallerde bando eşliğinde milli marşlar seslendirilirken, folklor ekipleri bölgelere ait danslarla izleyenleri büyüledi.

TAV Havalimanları’nda Cumhuriyet’in 100.yılı kutlamaları coşkusu - Sayfa 4

Duygu dolu anlar yaşanan bu özel günde "flash mob" ve müzik gösterisiyle Cumhuriyet coşkusunu yaşayan yolcular hatıra fotoğrafkarı çektirdi. Ankara Esenboğa Havalimanı'nda “Vecihi Hürkuş” canlı heykel performansı ve mozaikle Türk Bayrağı ve Atatürk posteri oluşturma etkinliği büyük ilgi gördü.