Anasayfa /  Güncel

Tam Bir Vahşet! Kaçırıp Fidye İstedi Öldürüp Cesedini Parçalara Ayırdı

İstanbul Bayrampaşa'da dondurucuda bulunan cesetle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Muhammed Nuh Kasadar'ın kaçırılmasıyla ilgili ailenin yakını olan Hakan Ö. tarafından gerçekleştiği ortaya çıktı. Fidye talep eden Hakan Ö., polis operasyonuyla yakalandı. İfadesinde vahşeti itiraf etti. Detaylar kan dondurucu...

Abone ol
Abone ol 13 Temmuz 2023 13:00

İstanbul Bayrampaşa'da dondurucuda parçalanmış halde bulunan cesetle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Cesedin gazeteci yazar Mustafa Kasadar'ın oğlu Muhammed Nuh Kasadar'a ait olduğu tespit edildi. Muhammed Kasadar'ın ailesi, pazartesi günü onun kaçırıldığını ihbar etmişti. Soruşturma sonucunda, ailenin yakından tanıdığı ve uzun süre yanlarında çalışmış olan Hakan Ö.'nün kaçırmış olduğu ortaya çıktı. Hakan Ö., başlangıçta aileyi arayarak 40 bin dolar fidye talep etti, daha sonra ise 70 bin lira karşılığında anlaştı. Fidye alışverişi sırasında gerçekleştirilen polis operasyonuyla Hakan Ö. gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi. Hakan Ö. ifadesinde vahşeti itiraf etti ve detaylar dehşet vericiydi.

19 yaşındaki Muhammed Nuh Kasadar, geçen Pazartesi günü ortadan kaybolunca gazeteci yazar olan babası Mustafa Kasadar polise gidip şikayette bulundu. İddiaya göre oğlunu eski çalışanlarından olan ve ailecek yakından tanıdıkları Hakan Ö. kaçırmış ve fidye istemişti.

Yapılan görüşmede şüpheli ilk olarak 40 bin dolar fidye istedi. Daha sonra yapılan pazarlıkla 70 bin liraya razı oldu. Polis ekipleri fidye alışverişi ayarlayıp şüpheli ile anlaşma sağlandı.

Asayiş Şube Gasp Büro Amirliği ekipleri Hakan Ö.'yü hemen gözaltına alarak sorguya aldı. Hakan Ö., Muhammed Nuh Kasadar'ı evinde boğarak öldürdüğünü itiraf etti.

 Gasp Büro'da sorguya alınan Hakan Ö, ifadesinde, ''Babasının işyerinde çalışıyorum bu nedenle tanıyorum. Geçen pazartesi günü yemek yemek için buluştuk. Yemekten sonra Bayrampaşa'da bulunan evime geçtik. Evde sohbet ederken eski konular açıldı. Aramızda tartışma çıktı. Sinirlenerek boğdum. Daha sonra cesetten kurtulmak istedim. Cesedin kokmaması için da parçalayarak derin dondurucuya koydum" dediği öne sürüldü.

Yorumlar