Anasayfa /  Foto Galeri

Tabii orijinal dizisi "Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî"nin dünya prömiyeri yoğun ilgi gördü

TRT'nin uluslararası dijital platformu tabii, büyüleyici ve derinlikli hikayesiyle Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî'nin hayatını ekrana taşıyan orijinal dizisinin heyecanla beklenen dünya prömiyerini gerçekleştirdi. 29. Saraybosna Film Festivali kapsamında yapılan bu özel etkinlikte, Bülent İnal ve Kaan Yıldırım gibi dizinin dünyaca tanınan oyuncuları da kültür ve sanat dünyasının önde gelen isimleriyle ve izleyicilerle buluştu.

Tabii orijinal dizisi "Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî"nin dünya prömiyeri yoğun ilgi gördü - Sayfa 1

Bülent İnal ve Kaan Yıldırım gibi yıldız isimlerin muhteşem performanslarıyla öne çıktığı tabii orijinal dizisi Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî'nin Saraybosna Ulusal Tiyatrosu'nda gerçekleşen prömiyer etkinliği, kültür ve sanat dünyasının önde gelen isimlerini ağırlayarak, izleyicileri büyülü bir atmosferde buluşturdu.

Tabii orijinal dizisi "Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî"nin dünya prömiyeri yoğun ilgi gördü - Sayfa 2

Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî'nin 29. Saraybosna Film Festivali kapsamında gerçekleştirilen dünya prömiyeri sırasında katılımcılar, dizinin oyuncuları ve yaratıcı ekibiyle bir araya gelme fırsatı buldular. 

Tabii orijinal dizisi "Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî"nin dünya prömiyeri yoğun ilgi gördü - Sayfa 3

Büyük âlim ve şair Mevlânâ’nın hayatını, mistik düşüncelerini ve insanlığa miras bıraktığı derin öğretileri anlatan dizi, dönemin zengin tarihi ve kültürel dokusunu günümüz izleyicileriyle buluşturuyor. Dünya prömiyerinde gösterilen ilk bölümü salonu dolduran izleyiciler tarafından büyük ilgi gören Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî büyük bir iktidar savaşının ortasında kalan Mevlânâ'nın hayatını ve vermek zorunda kaldığı güç kararları işlerken, onun evrensel mesajlarını ve insan sevgisini ön plana çıkarıyor. 

Tabii orijinal dizisi "Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî"nin dünya prömiyeri yoğun ilgi gördü - Sayfa 4

3 sezon olarak planlanan ve tüm çekimleri tamamlanan Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî’nin ilk sezonunun tüm bölümleri tabii’den ücretsiz olarak izlenebiliyor.  

tabii, Türkiye’de tabii uygulaması veya www.tabii.com üzerinden ücretsiz olarak izlenebiliyor