Anasayfa /  Foto Galeri

Survivor’da kim elendi? 20 Mart Survivor 2022 All Star'da adaya veda eden isim belli oldu!

Survivor All-Star 2022'de heyecan son sürat devam ediyor. 20 Mart Pazar günü yayınlanan yeni bölümde haftanın son dokunulmazlık oyunu oynandı. Ekranların sevilen yarışma programında ünlüler ve gönüllüler haftanın üçüncü dokunulmazlık mücadelesinde karşı karşıya geldi. . Dokunulmazlığı kazanan takım belli oldu.Peki, Survivor kim elendi? 20 Mart Survivor All Star elenen isim kim oldu? Evrim mi, Mert mi, Atakan mı, Barış mı? Kim elendi? Survivor eleme adayları kimler?

Survivor’da kim elendi? 20 Mart Survivor 2022 All Star'da adaya veda eden isim belli oldu! - Sayfa 1

Survivor’da kim elendi, kim gitti? 20 Mart Survivor All Star elenen isim kim oldu? sorusu merak ediliyordu. Survivor All Star'da eleme gecesi heyecanı yaşandı. Bu haftanın eleme adayları Barış ve Mert'in ardından üçüncü isim Evrim oldu. Son eleme adayı da Nagihan'ın seçimiyle Atakan oldu. Nefes kesen haftada adaya veda eden isim belli oldu. Ünlüler ve gönüllüler, ödül oyununda kıran kırana yarıştı. Survivor ödül oyununu kim kazandı? 20 Mart Survivor kim kazandı? Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı? soruları yanıt buldu. Acun Ilıcalı konseyde duyurdu. Peki, Survivor kim elendi? 20 Mart Survivor All Star elenen isim kim oldu? Evrim mi, Mert mi, Atakan mı, Barış mı? Kim elendi? Survivor eleme adayları kimler? 20 Mart Pazar günü hangi isim adaya veda etti? Bu akşam Survivor'da elenen kim oldu? Survivor adaya kim veda etti? İşte son dakika bilgiler...

Survivor’da kim elendi? 20 Mart Survivor 2022 All Star'da adaya veda eden isim belli oldu! - Sayfa 2

Survivor All Star 2022 bu akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen yarışma Survivor'da bir eleme heyecanı daha yaşandı. Survivor'da konsey toplandı ve gecenin sonunda bir kişi daha adaya veda etti.

Survivor’da kim elendi? 20 Mart Survivor 2022 All Star'da adaya veda eden isim belli oldu! - Sayfa 3

Survivor 2022 son bölümde ünlüler ve gönüllüler takımları zorlu parkurlarda haftanın son dokunulmazlık oyununu kazanmak için yüksek rekabet içerisinde kozlarını paylaştı.

Survivor’da kim elendi? 20 Mart Survivor 2022 All Star'da adaya veda eden isim belli oldu! - Sayfa 4

Ünlüler ve gönüllüler takımları denizde, plajda kurulan ve güç gerektiren parkurlarda terinin son damlasına kadar mücadele vererek dokunulmazlık sembolünü alan takım olmak için çaba gösterdi.