Anasayfa /  Foto Galeri

Survivor'da gergin anlar! Acun Ilıcalı'dan o isme çok sert uyarı!

Survivor All Star, 6 Mart Pazar akşamı 40'ıncı bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Ödül oyunu heyecanının yaşandığı son bölümde; Yasin ve Hikmet arasındaki gerilim konuşuldu. Kampta Hikmet ile tartışan Yasin'in "Acun Ilıcalı bana racon kesemez" sözleri Ilıcalı'yı kızdırdı. Ada konseyinde Yasin'e sert uyarılarda bulunan Acun Ilıcalı, "Kurallara uymazsan seni buradan yollarım" dedi.

Survivor'da gergin anlar! Acun Ilıcalı'dan o isme çok sert uyarı! - Sayfa 1

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor, yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Bu yıl All Star formatıyla izleyici karşısına çıkan Survivor'ın, 6 Mart Pazar akşamı 40'ıncı bölümü yayınlandı.

Survivor'da gergin anlar! Acun Ilıcalı'dan o isme çok sert uyarı! - Sayfa 2

Hızlı eleme haftasının başladığı yarışmada; dün ödül oyunu oynandı. Kazanan takımın, poğaça, çay ve havuçlu kekle buluştuğu ödülün galibi gönüllüler oldu.

Survivor'da gergin anlar! Acun Ilıcalı'dan o isme çok sert uyarı! - Sayfa 3

YASİN-HİKMET TARTIŞMASI KONSEYE TAŞINDI

Gecenin sonunda yapılan ada konseyinde ise Hikmet ve Yasin'in kamptaki tartışması damga vurdu. Yasin'in sözlerine sinirlenen Acun Ilıcalı, yarışmacıyı sert bir şekilde uyardı.

Survivor'da gergin anlar! Acun Ilıcalı'dan o isme çok sert uyarı! - Sayfa 4

Survivor All Star'da iki hafta önce Hikmet Tuğsuz ile kavga eden Yasin Obuz, ada konseyinde; takım arkadaşının üzerine yürümüş, küfür etmiş ve fiziki temasta bulunmuştu.