Anasayfa /  Foto Galeri

Survivor kim elendi, kim gitti? İşte 6 Mart eleme adayı ve ödül oyununu kazanan takım...

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star 2022 Ünlüler Gönüllüler tüm hızıyla devam ediyor. Survivor 2022 All Star son bölümde ünlüler ve gönüllüler takımları arasında kıran kırana dokunulmazlık oyunu mücadelesi yaşandı. Survivor kim elendi, eleme adayı kim oldu, ödülü hangi takım kazandı? sorularının yanıtları ve tüm bilgiler...

Survivor kim elendi, kim gitti? İşte 6 Mart eleme adayı ve ödül oyununu kazanan takım... - Sayfa 1

Survivor All Star 2022'de yeni haftanın eleme heyecanı başladı. Survivor 2022'de yarışmacılar ödül oyunu için parkura çıktı. 6 Mart Survivor ödül oyununun kazananı ve haftanın 2. eleme adayı araştırılıyor. Ödül oyununun kazananı belli oldu.

Survivor kim elendi, kim gitti? İşte 6 Mart eleme adayı ve ödül oyununu kazanan takım... - Sayfa 2

SURVİVOR KİM ELENDİ, ELEME ADAYI KİM OLDU, ÖDÜLÜ HANGİ TAKIM KAZANDI?
6 Mart Survivor son bölümde ödül oyununu kazanan takım ve tüm detayları şöyle;

Survivor kim elendi, kim gitti? İşte 6 Mart eleme adayı ve ödül oyununu kazanan takım... - Sayfa 3

6 Mart 2022 Pazar günü TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2022 All Star yarışması bir kez daha ünlüler ve gönüllüler takımları arasındaki kıran kırana ödül oyunu mücadelesine sahne oldu.

Survivor kim elendi, kim gitti? İşte 6 Mart eleme adayı ve ödül oyununu kazanan takım... - Sayfa 4

TV8 ekranlarında Dominik Cumhuriyeti ev sahipliğinde yayınlanan Survivor 2022 son bölümde ünlüler ve gönüllüler takımları arasında zorlu parkur üzerinde verilen mücadelede takım oyunu ve performans bakımından başarılı olan takım ödülü kazanan taraf oldu.