Anasayfa /  Foto Galeri

Survivor kim elendi? 9 Şubat 2022 Survivor All Star'da elenen isim

Survivor 2022 All Star'da dün akşam ödül oyunu için kıyasıya mücadele veren Ünlüler ve Gönüllüler takımında kazananlar belli oldu. Peki Survivor'da kim elendi, belli mi? 8 Şubat Survivor eleme adayları kimler? Survivor ödül oyununu kim kazandı? İşte son bölümde yaşananlar...

Survivor kim elendi? 9 Şubat 2022 Survivor All Star'da elenen isim - Sayfa 1

Survivor 2022 All Star'da dün akşam ödül oyunu ve dokunulmazlık oyunu oynandı. Gönüllüler takımı ile Ünlüler takımı arasındaki kıyasıya mücadelenin ardından üç dokunulmazlık oyununun da kazananı ünlüler takımı oldu. Bu akşam haftanın ödül oyununu oynamak için parkura çıkan yarışmacılar arasından elenen isim çarşamba akşamı belli olacak. 

Peki Survivor eleme adayları kimler? İşte Survivor son bölümde yaşananlar

Survivor kim elendi? 9 Şubat 2022 Survivor All Star'da elenen isim - Sayfa 2

Survivor'dan elenen yarışmacı çarşamba akşamı netlik kazandı. TV8 ekranlarında yayınlanan ve rekabeti her geçen gün artan Survivor 2022 All Star'da oynanan dokunulmazlık oyunları ile eleme potasına giren sekiz yarışmacı için SMS sonuçları belirlendi. 

Survivor kim elendi? 9 Şubat 2022 Survivor All Star'da elenen isim - Sayfa 3

Bu hafta takım arkadaşlarının oylamaları ile eleme adayı olarak sürgün adasına giden yarışmacılar, Furkan, Bora, Sercan ve Gizem olmuştu.

Survivor kim elendi? 9 Şubat 2022 Survivor All Star'da elenen isim - Sayfa 4

Geçen hafta eleme yapılmadığı için potada kalan 4 isim ise Barış, Mert, Birsen, Evrim olarak belirlenmişti.