Anasayfa /  Foto Galeri

Survivor İsmail Balaban'a ne oldu! Acun Ilıcalı'dan İsmail'e büyük şok

Survivor 2021 Ünlüler - Gönüllüler hız kesmeden devam ediyor. Bir ismin veda ettiği Survivor'da Acun Ilıcalı, İsmail ile ilgili şoke eden bir açıklama yaptı. Öte yandan Merve'nin son durumuyla ilgili ünlü sunucu haber verdi.

Survivor İsmail Balaban'a ne oldu! Acun Ilıcalı'dan İsmail'e büyük şok - Sayfa 1

Survivor'da yarışmacılar son bölümde iletişim oyununda karşı karşıya geldi. Kıyasıya rekabetin yaşandığı iletişim oyununda kazanan takım Ünlüler oldu. Elenen ismin şoke ettiği Survivor'da herkes Acun Ilıcalı'nın, İsmail ile ilgili yapacağı açıklamayı bekledi.

Survivor İsmail Balaban'a ne oldu! Acun Ilıcalı'dan İsmail'e büyük şok - Sayfa 2

'Önemli bir konuya girmem gerekiyor' diye söze başlayan Ilıcalı, 'Bizim için çok çok önemli bu konu İsmail Balaban ile ilgili. Geçtiğimiz gün olan bir olay İsmail ile ilgili çok üzücü bir durum. Bizim kabul etmemiz mümkün değil. Bu yarışma kurallarının tamamen dışında bir durum. Ve açıkçası çok net olmamız gereken bir durum

Survivor İsmail Balaban'a ne oldu! Acun Ilıcalı'dan İsmail'e büyük şok - Sayfa 3

Bazı konularda yapılan bazı hatalara karşı hep toleranslı davranıp bütün felsefimizi yarışmacı kaybetmeme üzerine kurduk. Fakat İsmail ile ilgili olan konu açıkçası bizim limitlerimizi bu sezon ilk defa ciddi derecede zorladı.' dedi.

Survivor İsmail Balaban'a ne oldu! Acun Ilıcalı'dan İsmail'e büyük şok - Sayfa 4

Ilıcalı olayı şöyle anlattı; İsmail'in konusunun çok ciddi bir farkı var: İsmail besini elde ettikten sonra bizim görevlimiz İsmail'e besini yememesi gerektiğini söylüyor. İsmail'de bu uyarıyı dinliyor ve açım çok açım diyor ve bu besini yiyor. Daha sonra Ilıcalı, İsmail'e söz verdi.