Anasayfa /  Foto Galeri

Survivor All Star'da ortalık fena karıştı! Acun Ilıcalı'dan diskalifiye sözleri

Survivor 2022 All Star'daki ödül oyunu sırasında gönüllüler takımı birbirine girdi. Yunus Emre önce Berkan ve Ogeday'la tartıştı. İkilinin üzerine yürüyen Yunus Emre'yi Hikmet sakinleştirmek istedi. Ancak Yunus Emre bu defa da Hikmet'e bağırarak tepki gösterdi. Ada konseyinde ise Hikmet, Yunus Emre'nin kendisine küfür ettiğini söyledi. Acun Ilıcalı ise konuyla ilgili flaş açıklamalarda bulundu. İşte Survivor 2022'de yaşananlar...

Survivor All Star'da ortalık fena karıştı! Acun Ilıcalı'dan diskalifiye sözleri - Sayfa 1

Survivor 2022 All Star'ın 8 Şubat Salı ekrana gelen son bölümündeki ödül oyununda tansiyon yükseldi. Heyecanın tavan yaptığı oyunda ara ara gerginlikler yaşandı. Gönüllüler takımından Yunus Emre ve Hikmet adeta birbirine girdi.

Survivor All Star'da ortalık fena karıştı! Acun Ilıcalı'dan diskalifiye sözleri - Sayfa 2

YUNUS EMRE ÜZERLERİNE YÜRÜDÜ 
Oyun sırasında Yunus Emre, takım arkadaşları Berkan ve Ogeday'a sert tepki gösterdi. Berkan ve Ogeday ise Yunus Emre'yi sakin olması ve bağırmaması konusunda uyardı.

Survivor All Star'da ortalık fena karıştı! Acun Ilıcalı'dan diskalifiye sözleri - Sayfa 3

Ancak sinirlerine hakim olamayan Yunus Emre, "Sen ne ayaksın? Bu duvarı aşamıyorum anlıyor musun?" diye bağırıp üzerlerine yürüdü. Yunus Emre'yi araya giren Hikmet sakinleştirmeye çalışınca ortalık daha da gerildi.

Survivor All Star'da ortalık fena karıştı! Acun Ilıcalı'dan diskalifiye sözleri - Sayfa 4

Hikmet'in araya girmesine sinirlenen Yunus Emre, 'Sen ne yapıyorsun?' dedi. Kendisinin bırakılmasını isteyen Yunus Emre 'Cevap alsam yeterdi' dedi