Anasayfa /  Foto Galeri

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu'na Acun Ilıcalı'dan ağlatan süpriz!

Survivor 2021'deki aile ödülü öncesinde, kırmızı takım yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu'nun, kardeşi Cansu ve annesi Zuhal Kalaycıoğlu ile buluşmasında duygusal anlar yaşanmıştı. Aylar sonra ablası Aleyna'ya kavuşan Cansu, büyük mutluluk yaşamıştı. Aile ödülü oyununu kaybeden kırmızı takımda yer alan Aleyna Kalaycıoğlu'na ise Acun Ilıcalı büyük bir jest yaptı.

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu'na Acun Ilıcalı'dan ağlatan süpriz! - Sayfa 1

Survivor'da aylardır ailelerinden uzak kalan yarışmacılar, en anlamlı ödül olan 'aile ödülü' oyununda iki gün boyunca mücadele etti. Finali Dominik'ten canlı olarak yayınlanan ödül oyununu mavi takım kazandı.

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu'na Acun Ilıcalı'dan ağlatan süpriz! - Sayfa 2

Oyunu kazanan mavi takım yarışmacıları, aileleriyle yemek yeme şansı elde etti. Kaybeden kırmızı takım ise aileleriyle 3'er dakikalık görüşme yapabilecek.

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu'na Acun Ilıcalı'dan ağlatan süpriz! - Sayfa 3

HERKESİ ETKİLEDİ 
Survivor'da iki etaptan oluşan aile ödülü oyunu öncesinde yarışmacıları, Dominik'e gelen aileleriyle kısa bir görüşme yapma şansı elde etmişti. Kırmızı takımdan Aleyna Kalaycıoğlu'nun kardeşi Cansu ve annesi Zuhal Kalaycıoğlu ile buluştuğu anlar herkesi etkilemişti.

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu'na Acun Ilıcalı'dan ağlatan süpriz! - Sayfa 4

Geçirdiği bir trafik kazası sonrasında engelli olan Cansu'nun, ablası Aleyna'yla kavuştuğu anlarda yaşadığı mutluluk izleyenleri duygulandırmıştı