Anasayfa /  Foto Galeri

Survivor adasında dikkat çeken yakınlaşma... Tayfun sarılmaya doyamadı

Şarkıcı Emrah'ın oğlu Tayfun, Survivor'da sergilediği hareketlerle dikkatleri üzerine çekiyor. Tayfun'un kazandığı oyunlardan sonra ekip arkadaşı Nisa'ya gösterdiği samimi tavırlar ekran karşısındakilerin dikkatini çekti.

Survivor adasında dikkat çeken yakınlaşma... Tayfun sarılmaya doyamadı - Sayfa 1

Survivor'da yarışan Tayfun'un, adadaki takım arkadaşı Nisa ile yakınlaştığı iddia edildi. İkilinin samimi hallerini gören sosyal medya kullanıcıları, "Adada aşk başlıyor" yorumlarında bulundu.

Survivor adasında dikkat çeken yakınlaşma... Tayfun sarılmaya doyamadı - Sayfa 2

Gönüllüler takımında yarışan Tayfun ile Nisa'nın yakınlaşmaları izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. Babası Emrah'la yaşadığı sorunları anlatarak yarışmaya damga vuran Tayfun'un, oyun kazanan Nisa'nın yanına koşarak sürekli sarılması akıllara yeni bir aşkın başladığı yorumlarına neden oldu.

Survivor adasında dikkat çeken yakınlaşma... Tayfun sarılmaya doyamadı - Sayfa 3

AÇIKLAMALARIYLA DAMGA VURMUŞTU 
29 yaşındaki Tayfun Erdoğan babası Emrah ile ilk karşılaşmasını ve zorluk içinde geçen çocukluğu hakkında konuşan Tayfun, babasını ilk gördüğü anı anlatmıştı.

Survivor adasında dikkat çeken yakınlaşma... Tayfun sarılmaya doyamadı - Sayfa 4

"Çok zor bir çocukluk geçirdim. O kadar zor zamanlardı ki 7 yaşındaki yaşıtlarım oyun oynarken birinci sınıda giderken ben hastanelerde DNA testleri için iğne oluyordum" diyen Tayfun, herkesi üzmüştü.