Anasayfa /  Medya

Survivor 2017’de kimler eleme adayı oldu?

Tv8 ekranlarında büyük heyecanla izlenen Survivor yarışması yeni bir eleme ile yine ekranlara gelmeye hazırlanıyor. İki dokunulmazlık oyununda yarışmayı kaybeden Ünlüler takımından 4 eleme adayı belirlendi. Peki o isimler kimler? Survivor 2017’de kimler eleme adayı oldu? detaylar haberimizde...

Abone ol
Abone ol 13 Mart 2017 10:18

Tv8 ekranlarında büyük heyecanla izlenen Survivor yarışması yeni bir eleme ile yine ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Gerilimin gittikçe arttığı Survivor 2017’de ünlüler takımında İlhan Mansız ile Fatih Hürkan arasında ikinci defa kavga çıktı. İki dokunulmazlık oyununda yarışmayı kaybeden Ünlüler takımından 4 eleme adayı belirlendi. Veda konseyine kalan Şahika, Adem, Fatih ve Pınar’dan en az SMS oyunu alan Survivor’dan elenecek.



Survivor Ünlüler adasında gergin dakikalar yaşanıyor! 12 Mart Pazar akşamı yayınlanan bölümde ünlüler takımından bu hafta elemeye kalan 4 yarışmacı Survivor Ada Konseyi'nde açıklandı. Survivor 2017’de ünlüler takımının dokunulmazlık oyunlarındaki hüsranı bu hafta da sürdü. Bu haftanın iki dokunulmazlık oyununu da ünlüler takımı kaybetti ve 4 yarışmacı sms oylamasına kaldı. Dün akşamki oylamada üçüncü eleme adayı Fatih çıktı. Survivor ünlüler takımının en başarılı isimlerinden biri olan Pınar ise 4. eleme adayı olarak sürpriz bir şekilde ilk defa potada!

Survivor’ın son bölümünde ünlüler takımı ile gönüllüler takımı bu haftaki ikinci dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Elemeye konseyine kalacak 2 kişinin daha belirleneceği dokunulmazlık oyununu finalde gönüllüler takımı kazandı.

Cumartesi yayınlanan bölümde, ilk dokunulmazlık oyunu sonrasında konseyde adı en fazla yazılana Şahika Encümen ilk eleme adayı oldu. Bireysel dokunulmazlık sembolünün sahibi Çılgın Sedat’ın adını verdiği Adem ise elemeye kalan ikinci isim oldu.

Haftanın ikinci eleme konseyinde ünlüler takımından adı en çok yazılan Fatih ile İlhan’ın ismini verdiği Pınar elemeye kaldı. Veda konseyine kalan Şahika, Adem, Fatih ve Pınar’dan en az SMS oyunu alan Survivor’dan elenecek. İlhan Mansız tarafından ismi söylenerek eleme adayı olan başarılı yarışmacı Pınar duygularını böyle anlattı:

“Sürpriz oldu. Bir şekilde bunu hissettim. İlhan’a kırgın değilim. performansım keyfi değil fiziksel sakatlıklardan dolayı düştü. Bu tarz bahanelere sığınmayı istemiyorum. Sema’nın yokluğunda üzerime iki kat oyun kaybetmeyi sevmiyorum. Dört arkadaşız, birimiz gitmek durumunda. Halkın takdirine bırakıyorum. Onlarda gitmemi isterse gideceğim. Bunun çok sonra olması gerektiğine inanıyorum.”

ŞAHİKA NELER SÖYLEDİ?

“Üst üste oynanan oyunlarda performansımı iyi bulmadı. Burada kalıp performansımı ortaya koymak istiyorum. Bunu yaparken birini zor duruma düşürüp açığını ortaya çıkarıp üzerine gitmek olmayacak. En’lerin Survivor’unda hergün birşeyler katıyorum. Buradan sonrası yeni bir başlangıç olacak. Buradan çıkınca yeni rekorlar için yarışacağım. Boynum kıldan ince önce Allah’ın sonra seyircimizin taktiri olacak.”

ADEM NELER SÖYLEDİ?

“Potaya girme sebebim performanstan dolayı değil. Kişisel sebeplerden dolayı. Bu savaşı benim başlattığım söylendi başlatan kendisiydi. O beni bir kere potaya soktu ben onu bir kere ama şimdi yeniden aynısını yaptı. Ben de ilk fırsatta kendisine aynısını yapacağım. Survivor savaşım daha bitmedi.”

FATİH NELER SÖYLEDİ?

“Beni çok etkileyen faktörler var. Kendi performansımı bulamadım. Zayıf olduğumu biliyorum ama gücüm var. Artırabilirim. Yaş olarak büyüğüm, yarıştığım arkadaşlar küçük olabilir. Saygımı, ahlakımı hiç yitirmedim. Böyle devam etmek istiyorum. Kalbi bilen Allah, ben o kalbi göstermek ve burada kalmak istiyorum.”

YEMEK KONSEYİ İÇİN SÜRPRİZ ÖDÜL



Ünlüler ve Gönülüler takımı bu akşam büyük ödülü kazanmak için yarışacaklar. Yemek konseyinin ne olduğu belli oluyor.


Etiketler eleme adayları
Yorumlar