Anasayfa /  Medya

Survivor 2017'de ödül oyunu kimin oldu? Serhat Akın ve Bulut arasında ne yaşandı?

TV8 ekranlarının en sevilen yarışma programı Survivor 2017'de bu akşam ödül oyununu hak eden takım belli oldu. Survivor 2017'de iki takım arasında nefes kesen bir ödül oyunu rekabeti vardı. Peki Survivor 2017'de ödül oyununu kim kazandı? Serhat Akın ile Bulut Özdemiroğlu arasında ne yaşandı? Tüm detaylar haberimizde...

Abone ol
Abone ol 04 Mart 2017 03:35

Survivor'da bu akşam oynanan ödül oyununda heyecan seviyesi oldukça yüksekti. Survivor'ın bu akşam yayınlanan yeni bölümünde şoke eden dakikalar yaşandı. Survivor'da bu akşam ödül oyunu için iki takımda son nefeslerine kadar mücadele ettiler. Bu akşam yayınlanan bölümde Alp Kırşan ödülü gösterdiği an bütün yarışmacılar adeta kendinden geçti. Peki, survivor'da bu akşam ödül oyununu hangi takım kazandı? 

Survivor 2017 32. Tanıtım Filmi - 4 Mart Cumartesi 





Survivor 2017 yeni bölümüyle bu akşam 20:00'de TV8'de.

Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Survivor 2017'nin bu akşam yayınlanan son bölümünde iki takım arasında adeta açlık oyunları oynandı. Ünlüler ve gönüllüler takımı bu akşam bol proteinle bir yemek için mücadele etti. Alp Kırşan ödülü gösterdiği an iki takım adeta havaya fırladı. Bu akşam ödülü kazanan takım çıtır tavukla buluştu. Gönüllüler takımı oyunun ilk etabında oldukça rahat bir galibiyet alarak durumu 1-0'a getirdi. İkinci turda ise adeta son an'a kadar mücadele yaşandı. 2. turda oyun 4-4 iken Elif Şadoğlu finali yaparak gönüllüler takımına ödülü ulaştırdı. Oyun esnasında Serhat Akın ve Bulut Özdemiroğlu ilede bir tartışma yaşandı. İki ayrı takımda yarışan yarışmacılar arasında süren tartışma kısa bir süre sonra tatlıya bağlandı.

Sadin Adaya Veda Etti

Gönüllüler takımının Survivor adasına sonradan dahil olan yarışmacısı Sadin Bakır, Survivor 2017'ye geçen hafta veda eden isim oldu. Survivor'daki vedanın ardınan şaşkınlığını gizleyemeyen Sadin, elenmeyi beklemediğini açıkladı ve okuduğu bir şiirle yarışmaya veda etti.

Berna Gerilimi Sürüyor

Oyun almasına rağmen huzursuzluk yarattığı gerekçesiyle takım arkadaşlarının sıkça eleştirisine maruz kalan Berna, çoğu zaman kendini tartışmaların içinde buluyor. Takım arkadaşları tarafından en çok eleştirildiği konu ise Berna'dan bahsedilmeyen veya onla ilgili olmayan konularda Berna'nın yanlış anlayıp söze girmesi ve bir şekilde gerginlik çıkarması oluyor.





Ünlülerde Coconut Avı

Ünlüler adasında herkesin kendi yiyeceğini ayırmasını ardından adada tam anlamıyla coconut avı başladı. Herkes kendisine yaklaşık 10 adet coconut toplayınca bu durum tartışmaların çıkmasına sebep oldu. Hatta coconut sayısının 30'u aşması bazı yarışmacıları şaşırttı. Ortak toplandığında kimsenin coconut bulamadığını söyleyen Sema, yiyeceklerin ayrılmasıyla birlikte biranda herkesin coconut'ları bulmaya başladığını imalı sözlerle dile getirdi

Serhat geri dönüyor

Serhat Akın geçirdiği sakatlığın ardından yaklaşık 3 haftadır oyunlara dahil olamıyor ve bu konuda büyük sıkıntı çekiyordu. Serhat'ın sakatlığının bu hafta biraz düzeldiğini belirterek oynamak istediğiniz dile getirdi ve bu haftaki ödül oyununda sahalara geri dönüyor

SERHAT AKIN KİMDİR?

Serhat Akın, 1982 yılında Bretten'de dünyaya geldi. Fenerbahçe'nin ve A Milli Takım'ın yıldız oyuncusu en son Almanya 4. Ligi olan Regionalliga takımı Berliner AK 07'de oynamış ve futbolu bırakmıştır.

1991 yılında futbola Almanya'da 10 yaşındayken Karlsruher SC takımın altyapısına girerek başladı. 2000 yılına kadar burada oynadı. 2000 yılında Fenerbahçe'ye transfer oldu ve Türkiye Millî takımına kadar yükseldi. Fenerbahçe'nin ardından RSC Anderlecht'e transfer olmuştur. 2006-2007 sezonunda Almanya'nın FC Köln takımına kiralık olarak transfer olmuş diğer sezon RSC Anderlecht'e geri dönmüştür. 15 Ağustos 2008 tarihinde Süper Lig'e yeni dahil olan Kocaelispor'la anlaşan futbolcu, burada 1 yıllık sözleşmeye imza atmıştır. Ligin 15. haftasında Kocaelispor'dan para alamadığı ve beklediği ilgiyi göremediği için sözleşmesini tek taraflı fesh etmiştir. Ligin takımlarından Kayserispor ve Beşiktaş kendisi ile ilgilenmiş fakat Konyaspor ile 1.5 yıllık sözleşme imzalamıştır. 2011-2012 sezonu için Yusuf Şimşek'in Futbolcu-Antrenör olarak görev yaptığı Turgutluspor'la anlaşmıştır. 2012-13 sezonu yaz transfer döneminde Yusuf Şimşek'in Teknik direktörlük yaptığı Denizlispor ile anlaşmıştır. 2013-14 sezonunun başında Almanya 3. lig ekiplerinden BAK 07'ye transfer olmuştur.

Millî Takım Kariyeri

1999 yılında 4 kez Türkiye U-17 formasını giymiştir, aynı yıl içerisinde 3 kere de Türkiye U-18 formasını giymiş 4 gol atmıştır. 2000 yılından 2002 yılına kadar da Türkiye U-21 formasını 22 kere giymiş ve 12 gol kaydetmiştir. 2002 yılından itibaren ise Türkiye A Milli takım formasıyla 21 maça çıkmış ve 4 gol atmıştır. Serhat Akın, Erzincan'lı olması sebebiyle Millî Takım da genelde 24 numarayı giymiştir.

hürriyet-milliyet


Yorumlar