Anasayfa /  Medya

Survivor 2017'de bu hafta kim elendi?

Survivor'da bu hafta kim elendi? sorusu yanıt buldu. Dün akşam SMS oylarında en düşük oyu alan aday Survivor'a veda etti. Peki Survivor macerasına veda eden isim kim oldu. İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 15 Şubat 2017 01:05

Survivor 2017 son bölümde elenen isim belli oldu. Peki Survivor 2017'de kim elendi? Survivor 2017'de kim elendi sorusu bu akşam yanıtını buldu. Survivor 2017'de bu hafta oynanan iki dokunulmazlık oyununda kaybeden takım Gönüllüler Takımı oldu.

SURVİVOR 2017'DE BU HAFTA KİM ELENDİ?





Eleme adayı belirlemek için konseye giden Survivor Gönüllüler Takımı'nda Elif, Erdi, Gökhan, Sadin ve Yiğit eleme adayı oldu. Survivor 2017 Gönüllüler Takımı'ndan 5 ismin SMS oylamasına kaldığı son haftada konseyde elenen isim belli oldu. İzleyicilerin verdiği oylardan elde edilen sonuçlara göre Survivor 2017'ye veda eden isim Yiğit oldu.

Survivor 2017 son bölümde konsey heyecanının yanı sıra iletişim ödülü heyecanı da yaşandı. Zorlu ödül oyununda yarışmacılar sevdiklerinden gelen fotoğrafları ve mesajları görmek için mücadele ettiler. Zorlu oyunda ilk etabı kazanan takım Survivor Ünlüler Takımı oldu.

İletişim ödülü oyununda geriye düşen Gönüllüler Takımı, ikinci etapta oyunu bırakmadı ve rakibi karşısında zorlu bir mücadele sergilediler. Karşılıklı sayılarla ilerleyen takımlar, durumu 4-4'e kadar getirdiler. Son oyunda ise Ünlüler Takımı'ndan Sabriye ile Gönüllüler Takımı'ndan Tuğçe Melis karşı karşıya geldi. Tuğçe Melis rakibi karşısında aldığı sayı ile Gönüllüler Takımı'nı final turuna taşımayı başardı.

Survivor 2017 İletişim ödülü oyununda final turunda Ünlüler adına Sedat, Sema, Pınar ve Adem yarıştı. Gönüllüler Takımı adına ise Gökhan, Elif, Volkan ve Tuğçe mücadele etti. Final turunu kazanan takım ise Ünlüler Takımı oldu. Ünlüler Takımı bu sonuçla iletişim ödülüne kavuşan taraf oldu.

Survivor 2017'de sert tartışma!

Survivor 2017'de İletişim ödülü oyununda Sedat ile Volkan karşı karşıya geldi. Parkurda dengesini kaybederek düşen Sedat sakatlığı olan ayağından bir kez daha sakatlandı. Acı içinde yerde yatan Sedat ile ilgili Eser West, 'İşte Böyle olur' deyince sinirler gerildi. Eser'e karşılık veren Furkan; 'Ne acımasız adamsın' dedi. Daha sonra Eser ile Serhat arasında gerginlik yaşandı.

Tansiyonun yükseldiği Survivor 2017 oyun parkurunda ikili arasında büyük gerilim yaşandı. Araya giren yarışmacılar sayesinde birbirinden uzaklaştırılan ikili uzun süre sonra sakinleşti.

YİĞİT İZİK KİMDİR?

Yiğit İzik,21 Nisan 1986 tarihinde İzmir Karşıyaka'da doğdu. Okul hayatına Karşıyaka'da başladı ve devam etti. Orta ve lise yıllarında basketbol oynadı.

2009 yılında modellik yarışmasında birincilik elde ederek mankenlik ve modellik hayatına başladı. 2010 Best Model yarışması ile kariyerini sürdürdü. Oyunculuk hayatına başladı, şanssızlıklar yüzünden yarıda kaldı.

2 yıldır mutlu bir evliliği var. Yiğit İzik, haftada 4 gün fitness yapıyor. Boğa burcu olan Yiğit İzik, sabırlı ve sınırlı biri. Yiğit İzik Survivor'a katılma amacını: 'Hayatımın en güçlü, en farklı deneyimini yaşamak istiyorum' sözleriyle anlatıyor.





Milliyet


Yorumlar