Anasayfa /  Foto Galeri

Şubat 2022 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji

Aylık tüm burçların yorumları her ay olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı. İşte Şubat 2022 Aylık Burç Yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları. Şubat 2022 Aylık Burç Yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Şubat 2022 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 1

Şubat 2022 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Şubat 2022 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 2

Aylık tüm burçların yorumları her ay olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı.

İşte Şubat 2022 Aylık Burç Yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu Aylık Burç Yorumları

Aylık Burç Yorumları: Şubat 2022  tarihlerinde burçların aylık aşk – sağlık – para yorumlarınında bu ay izleri nelerin beklediğiniz görebilirsiniz

Şubat 2022 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 3

Koç Burcu Şubat 2022 Aylık Burç Yorumları

Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? 

Bu ay öğrenciler için tipik bir ay olacaktır. Gücünüzü korumak için sabırlı olmalı ve büyüklere veya öğretmenlere karşı çıkmadan emek sarf etmelisiniz. Mars ve Satürn'ün geçişleri, kişinin kariyeri ve mesleki gelişimi için faydalı olacaktır. 

Fitness açısından, bu ay vasat olacaktır. Bu ayın ilk ve son haftalarında dikkatli olmanız en iyisi olacaktır. Bağışıklık sistemini korumalısınız. Dışarıda soğuk içecekler yemekten ve içmekten kaçının. 

Profesyonel cephede, beklenen sonuç bir terfidir. İşinizde tutarlılığı ve buna bağlılığı koruyun. Bu hafta zindeliğiniz için iyi bir hafta olacak. Dengeli beslenmeye çalışın ve sağlığınızı kontrol altında tutmak için haftada bir doktora görünün. Sıkı çalışmanız ve ısrarınız nedeniyle, terfi etmek için iyi bir şansın var. 

Bu ay, geleceğinizi şekillendirmenize yardımcı olacak yeni şeyler öğrenmeye ve düşüncelerinizde önemli değişiklikler yapmaya başlayabilirsiniz. Bu ay, Venüs'ün geçişi size aşk ve romantizm getirecek. Agresif veya karamsar düşüncelerden kaçının ve Mars ile Venüs geçişinin tadını çıkarın; Bu, aşk ve romantizm için hayatınızın en iyi zamanı olacaktır. İlişkiniz olumlu bir dönüş alabilir ve muhtemelen ilerleme kaydedebilirsiniz. 

Evli çiftler ilişkilerinde iletişim kopukluğu yaşayabilir, bu nedenle birlikte kaliteli zaman geçirmeniz önerilir. Jüpiter ve Güneş'in geçişi, çocuklarınızla ilgili bazı harcamalar yapabileceğinizi gösterir. Hediyeler, kısa geziler ve kutlamalar için plansız harcamalar bu ay mümkün olabilir. Tasarruf sağlanabilir, ancak dikkatli bir planlama gereklidir.

Şubat 2022 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 4

Boğa Burcu Şubat 2022 Aylık Burç Yorumları

Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? 

Pozitifliğin yılın yavaş ve istikrarlı artışı Şubat 2022'de başlayacaktır. Daha önce alamadığınız gezegenlerin desteği, varlığınıza pozitiflik getirmek için yavaş yavaş geri dönüyor. Bu, takipçilerinizin ve hatta kendi inançlarınızın vaat ettiği işleri uygulamaya koyma olasılığının daha yüksek olduğu aydır. Bu, beklediğiniz şeyi yavaş yavaş uygulamaya başlayabileceğiniz bir ay olacaktır. 

Aşk ve ilişkiler değişebilir. Bu, eşinizle olan ilişkinizi güçlendirmenizi sağlar ve hatta aşık olduğunuz birine evlenme teklif etmeyi düşünebilirsiniz, bu da giderek daha güçlü bir bağa yol açacaktır. Evlilik teklifi olma ihtimali yüksek. Venüs ve Jüpiter'in yardımıyla, kişisel hayatınızdaki şansınız muhtemelen değişecek. 

Yakın zamanda bir görüşmeye gelenler için genellikle iş değişikliği önerilir. Çabalarınız ve sıkı çalışmanız takdir edilecek ve ay boyunca ödüllendirileceksiniz. Birkaçınız için gelirde daha fazla artış bekleniyor. Ancak yatırımınızı dikkatli bir şekilde yapmalısınız. Bu, uzun vadeli getirisi olan varlıklara yatırım yapmanız gerektiği anlamına gelir. 

Gayrimenkul yatırımı arıyorsanız, getirisi açısından zengin ve ödüllendirici olması gereken daha uzun bir süre bekleyebilirsiniz. Eski arabanızı satmaya çalışıyorsanız, ayın son haftası umut verici görünüyor.