Anasayfa /  Spor

Trabzonspor - Bursaspor maç sonucu: 1-1 özet ve golleri izle

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında ağırladığı Bursaspor'la 1-1 berabere kaldı. Trabzonspor - Bursaspor maçının özetini ve gollerini haberimizde bulabilirsiniz.

Abone ol
Abone ol 04 Kasım 2018 21:48

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Trabzonspor ile Bursaspor karşı karşıya geldi. Medical Park Stadyumu’nda oynanan mücadele 1-1 sona erdi.

Trabzonspor, 25. dakikada Jose Sosa’nın asisti ve Hugo Rodallega’nın golüyle öne geçti. Bursaspor’a 1 puanı getiren golü ise 87. dakikada Allano Lima attı.

Kolombiyalı yıldız Rodallega, bu sezonki gol sayısını 6’ya yükseltti.

Son 3 maçta berabere kalan Trabzonspor, bu sonuçla birlikte puanını 16’ya yükseltti. Bursaspor ise 13 puana çıktı. Bordo mavililer, bir sonraki maçını 9 Kasım Cuma akşamı Yeni Malatyaspor deplasmanında oynayacak. Bursaspor ise 11 Kasım Pazar günü sahasında Kasımpaşa’yı ağırlayacak.

TRABZONSPOR - BURSASPOR MAÇ ÖZETİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BURAK YILMAZ İLE TRİBÜNLER ARASINDA BÜYÜK GERGİNLİK

Maçta Trabzonspor adına Burak Yılmaz krizi yaşandı.

72. dakikada Trabzonspor’un 1-0 önde olduğu anda Burak Yılmaz kenara alınırken, yerine Ekuban oyuna dahil oldu. Burak Yılmaz kenara alınırken ıslıklanmasının üzerine tribünlere çok sert tepki gösterdi. Yıldız oyuncu el kol hareketleri ile bir şeyler söylenerek Trabzonspor taraftarlarını karşısına aldı.

Bunun üzerine tribünlerin tepkisi artarken, Ünal Karaman da oyuncusuna kızdı. Burak, oyundan alındıktan sonra doğrudan soyunma odasının yolunu tuttu.


Yorumlar