Anasayfa /  Foto Galeri

Spor yazarları Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini değerlendirdi! İşte o yorumlar...

Spor Toto Süper Lig'in 17'nci haftası Fenerbahçe-Beşiktaş derbisine sahne oldu. Kadıköy'deki maçta ev sahibi ekip iki kez öne geçmesine rağmen ezeli rakibine yakalandı. 2-2 sona eren dev karşılaşmanın ardından spor yazarlarının görüşleri şöyle...

Spor yazarları  Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini değerlendirdi! İşte o yorumlar... - Sayfa 1

Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe, Kadıköy'de ezeli rakibi Beşiktaş'ı konuk etti. 2021 yılının son derbisi, gol düellosuna sahne olurken, kazanan çıkmadı: 2-2. Karşılaşmanın ardından spor yazarlarının görüşleri şöyle...

Spor yazarları  Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini değerlendirdi! İşte o yorumlar... - Sayfa 2

ERMAN TOROĞLU - JOSEF FARKI

Bazı şeyleri anlamak mümkün değil. Josef de Souza, Fenerbahçe'de çok başarılı futbol oynadı. Tabiri caizse canını dişine taktı. Sarı-lacivertli forma için terini sonuna kadar döktü. Hiçbir kötülük yapmadı Fenerbahçe'ye. Ama sahaya çıkıyor, Fenerbahçe seyircisi onu ıslıklıyor. Souza maç mı sattı, tribünlere ters bir hareket mi yaptı.

Spor yazarları  Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini değerlendirdi! İşte o yorumlar... - Sayfa 3

Hiçbir şey yapmadı. Fenerbahçe seyircisi adamı çağırıp alkışlayacağına, adamı ıslıklamaya başladı. Adam 1 oynayacaksa 4 oynamaya başladı. Müthiş futbol oynadı. 2 de şahane gol attı. İşte size cevap dedi. Allah da onu yardım etti.

Spor yazarları  Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini değerlendirdi! İşte o yorumlar... - Sayfa 4

Mesut Özil top ayağına gelince iyi, onun haricinde bitik. Bir takım 1 tane Mesut'u kaldırabilir ama 2-3 taneyi kaldıramaz. Fener teknik direktörü Pereira işini doğru yapamıyor. O artık kesin. Peki yönetime ne demeli? Ali Koç geleli kaç yıl oldu, kaç teknik direktör değiştirdi. Haliyle de bütün stat dün "Ali Koç istifa" diye bağırdı. Bu saatten sonra Ali Koç, Fener'de dikiş tutturabilir mi? Hayır.