Anasayfa /  Foto Galeri

Sosyal medya fenomeni eşiyle birlikte vurgun yapıp kaçtı!

'Var Böyle Tipler' adlı Instagram hesabı ile tanınan sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu, toplamda 100 milyon lira değerinde bir vurgun yaparak izinsiz kayboldu. Kıvanç Talu ve Beril Talu'nun, 'yatırım ortaklığı' adı altında dolandırdığı kişiler arasında şoförleri ve çocuklarına bakıcı olarak çalışan Filipinli vatandaş da bulunuyor.

Sosyal medya fenomeni eşiyle birlikte vurgun yapıp kaçtı! - Sayfa 1

Sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu, iddialara göre 100 milyon lira topladıktan sonra ortadan kayboldu. Ünlü 'Var Böyle Tipler' hesabının sahipleri olarak bilinen çift, yakın çevrelerinden reklam kampanyası yapacakları ve aldıkları parayı yüksek faizle geri ödeyecekleri vaadiyle 100 milyon lira topladı. Ancak parayı aldıktan sonra yurt dışına kaçtıkları öne sürülüyor.

Sosyal medya fenomeni eşiyle birlikte vurgun yapıp kaçtı! - Sayfa 2

Instagram'da popüler olan 'Var Böyle Tipler' hesabının sahipleri Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu, reklam kampanyası ve yatırım ortaklığı vaadiyle yakın çevrelerinden 100 milyon lira topladıkları iddiasıyla gündemde. İddialara göre çift, iş teklifi yaparak insanlardan bu büyük miktarı topladı ve sonrasında sosyal medya hesaplarını kapattı. Pazartesiden bu yana ise çifte ulaşılamadığı öne sürülüyor.

Sosyal medya fenomeni eşiyle birlikte vurgun yapıp kaçtı! - Sayfa 3

Ortaya çıkan ses kaydında, Beril Talu'nun ortaokul arkadaşı olduğunu iddia eden bir kişi, çiftin kurduğu sistemle insanları reklam işi vaadiyle kandırarak her bir insandan yaklaşık 1-2 milyon TL aldığını öne sürdü. Bu açıklamalarla birlikte dolandırıcılık iddiaları daha da dikkat çekici hale geldi.

Sosyal medya fenomeni eşiyle birlikte vurgun yapıp kaçtı! - Sayfa 4

Yine iddialara göre, çiftin evlerindeki yardımcılarının arabasını ve dolarlarını sattırdıkları öne sürülüyor. Ayrıca, şoförlerini 1 milyon TL dolandırdıkları ve Kenan Doğulu'nun katıldığı bir ev partisi düzenleyerek Portekiz'e kaçtıkları gibi söylentiler de dolaşıyor. Bu arada, bir sosyal medya hesabı çiftin 1 Kasım'da canlı yayında açıklama yapacaklarını duyurduğu iddialar arasında yer alıyor.