Anasayfa /  Foto Galeri

Sosyal medya Fatma Yasak'ın yaşadığı dehşeti konuşuyor! Acımasız koca karısına yapmadığını bırakmadı

Sosyal medyada yaptığı paylaşımla boşanma aşamasındaki eşi tarafından şiddete uğradığını ve kaçırıldığını anlatan Fatma Yasak yaşadıklarını anlatı.

Sosyal medya Fatma Yasak'ın yaşadığı dehşeti konuşuyor! Acımasız koca karısına yapmadığını bırakmadı - Sayfa 1

Olay, geçtiğimiz Cuma günü akşam saatlerinde Esenyurt'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 2 sene önce sosyal medya üzerinden tanışan Fatma Yasak(27) ve Alper Tasalı(21) kısa süre sonra evlenme kararı aldı.

Sosyal medya Fatma Yasak'ın yaşadığı dehşeti konuşuyor! Acımasız koca karısına yapmadığını bırakmadı - Sayfa 2

Ailelerin tanışması üzerine evlenen genç çift, bir süre sonra kavga etmeye başladılar. Eşinden gördüğü şiddete dayanamayan Fatma Yasak kocasının evinden kaçarak babasının evinde kalmaya başladı. Daha sonra kendini affettireceğini söyleyen Tasalı, Fatma’yı ikna ederek evine getirdi. Olayın üzerinden biraz zaman geçmesinin ardından tekrar şiddet gören Fatmatekrar babasının evine gelerek kocasına boşanma davası açtı. Olayı duyup çok sinirlenen Koca iş dönüşünde babasının evine giden eşi Fatma’yı otobüsten indiği esnada arabayla önünü keserek darp edip kaçırdı. Yolda giderken Polis KADES'i arayıp iş görüşmesi yapar gibi konuşan kadın eşini bir şekilde ikna edip ölümden kurtuldu. Eve döndüğünde hemen durumu polise bildirdi. Gözaltına alınan eşi Alper Tasalı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 

Sosyal medya Fatma Yasak'ın yaşadığı dehşeti konuşuyor! Acımasız koca karısına yapmadığını bırakmadı - Sayfa 3

Öte yandan, savcılığın itirazı üzerine tekrar gözaltına alına alınan Alper Tasalı’nın adliyeye sevk edileceği öğrenildi. 
Yaşadıklarını anlatan Fatma Yasak, “Biz kendisiyle 2019 yılında internet üzerinden tanıştık. Açıkçası muhabbetimiz ilerledikçe buluşma kararı aldık buluştuk. Altı aylık bir süreçten sonra evlenme kararı aldık. Daha sonrasında evlendikten sonra annesinin evinde yaşamaya başladık. 

Sosyal medya Fatma Yasak'ın yaşadığı dehşeti konuşuyor! Acımasız koca karısına yapmadığını bırakmadı - Sayfa 4

Annesiyle beraber 1 + 1 evde yaşamaya devam ederken, evin küçük olduğu ve maddi sıkıntılarla beraber tartışmalar, kavgalar daha sonrasında 2019'un ağustos ayında annemlerin evine geri dönmeye karar verdim. Oradan çıkıp geri geldiğimde ona boşanmak istediğimi söyledim. Fakat şu an korkup ses çıkarmayan çoğu kadın gibi tekrar korktum ve bu şekilde devam etmeye karar verdik