Anasayfa /  Foto Galeri

Sonic the Hedgehog Kirpi Sonic Filminin konusu ve oyuncuları

Macera türünde olana Sonic the Hedgehog Kirpi Sonic Filminde Ben Schwartz, James Marsden, Jim Carrey, Tika Sumpter gibi yıldız oyuncular yer alırken yönetmen koltuğunda ise Jeff Fowler oturuyor. İşte Sonic the Hedgehog Kirpi Sonic Filminin konusu

Sonic the Hedgehog Kirpi Sonic Filminin konusu ve oyuncuları - Sayfa 1

Macera türünde olana Sonic the Hedgehog Kirpi Sonic Filminde Ben Schwartz, James Marsden, Jim Carrey, Tika Sumpter gibi yıldız oyuncular yer alırken yönetmen koltuğunda ise Jeff Fowler oturuyor.

Sonic the Hedgehog Kirpi Sonic Filminin konusu ve oyuncuları - Sayfa 2

Sonic the Hedgehog Kirpi Sonic Filminin konusu

Kirpi Sonic, düşmanlarından kaçmak için portal açabilen bir yüzüğe sahiptir. Sonic Amerika’da Montana adındaki ufak bir kasabada yaşar. Green Hills kasabasının şerifi Tom ve eşi Maddie’yi izler ve onları idolü olarak görür.

Sonic the Hedgehog Kirpi Sonic Filminin konusu ve oyuncuları - Sayfa 3

Sonic tek başına sıkılır ve koşarken büyük bir enerji patlamasına neden olur. Bu enerji patlaması yüzünden Pasifik kıyısında 2 saatlik bir elektrik kesintisi gerçekleşir. 

Sonic the Hedgehog Kirpi Sonic Filminin konusu ve oyuncuları - Sayfa 4

Hükumet, bu olayı araştırması için Dr. Robotnik ve asistanı Ajan Stone’dan yardım ister. Sonic sonunda insanlar tarafından fark edilir ve Dr. Robotnik onun güçlerini ele geçirmek ister.