Anasayfa /  Foto Galeri

Songül Karlı Müge Anlı'dan eski eşi Metin Yüncü için yardım isteyecek

Ünlü şarkıcı bir dönemin de televizyon programı sunucusu Songül Karlı magazin gündemine oturacak son dakika açıklamalarında bulundu. Eski eşiyle ayrıldıktan sonra dolandırıldığını söyleyen Songül Karlı, bu durum için Müge Anlı'ya başvuracağını dile getirdi. Eski eşi Metin Yüncü tarafından 20 milyon TL dolandırıldığını iddia eden şarkıcı, eski eşinin daha önce iki kadına da benzer olaylar yaşattığını ifade etti.

Songül Karlı Müge Anlı'dan eski eşi Metin Yüncü için yardım isteyecek - Sayfa 1

Geçtiğimiz dönemlerde bir televizyon programına katılıp eski eşi Metin Yüncütarafından dolandırıldığını iddia eden Songül Karlı şaşırtan iddialarda bulundu. Severek evlenen ve 5 sene evli kalan çift boşanmış olup, boşanmaları da olaylı şekilde sonuçlandı. "Ben 15 yaşından beri tesbih çekiyorum. Adamın tesbih çekmeme tahammülü yoktu." diyen Songül Karlı'dan son dakika açıklamaları...

Songül Karlı Müge Anlı'dan eski eşi Metin Yüncü için yardım isteyecek - Sayfa 2

SONGÜL KARLI, MÜGE ANLI'DAN YARDIM İSTEDİ!
Ünlü şarkıcı Songül Karlı, eski eşi Metin Yüncü tarafından dolandırıldığını iddia ederek Müge Anlı'ya başvuracağını açıkladı.

İşte Songül Karlı'nın son dakika açıklamaları...

Songül Karlı Müge Anlı'dan eski eşi Metin Yüncü için yardım isteyecek - Sayfa 3

Eski eşiyle ayrıldıktan sonra dolandırıldığını söyleyen Songül Karlı şoke eden açıklamalar yaptı. Metin Yüncü tarafından dolandırıldığını söyleyen Karlı, Müge Anlı'ya başvuracağını söyledi.

"Dişimle, tırnağımla kazandım. Adam olsa benim paramı yemez" diye isyan eden Karlı, sosyal medyada bir internet kullanıcısının

"Eski eşinize açtığınız dava ne durumda, arsayı geri alabilecek misiniz?" sorusuna "Müge Anlı'da bitecek gibi görünüyor. Sülalece oturup canlı yayında anlatsınlar. Biraz daha rezil olsunlar az kaldı" dedi.

Songül Karlı Müge Anlı'dan eski eşi Metin Yüncü için yardım isteyecek - Sayfa 4

Karlı, eski eşinin daha önce 2 kadını da aynı yöntemle dolandırdığını iddia etti.

Songül Karlı açıklamasında şunları söylemişti: "Ben o adamlarla ne yapmışım. Geçen her günüme acıyorum. Yalnızlık ne kadar da güzel bir şeymiş. Bir adamın haydut hırsız olmaması… Eşine, çocuğuna başkasının parasını yedirmemesi ne kadar güzel bir şey. Eski eşlerime bakıyorum da, çok güzel yaşıyorlar. Kaç aileye baktım bakın… Vallahi… billahi… tillahi… bende bir ekmeği yoktur. 5 sene evli kaldık, 3 senesi eve almadım. Bende bir ekmeği yoktur… 15 kez kapıdan eşyalarını tekmeleyip attığımı biliyorum.