Anasayfa /  Spor

Son Dakika Galatasaray transfer haberleri

Son Dakika Galatasaray transfer haberleri

Abone ol
Abone ol 18 Temmuz 2016 10:30

Yeni sezon öncesi hazırlıklarına devam eden Galatasaray'da bir yandan da transfer çalışmaları devam ediyor. Galatasaray transfer dönemi kapanmadan kadrosuna güçlü isimleri katmaya çalışıyor. Son dakika Galatasaray transfer haberlerini sitemizden bulabilirsiniz. Peki Galatasaray transfer haberlerinde kimlerin isimleri geçiyor? İşte yıldız isimlerin kadroya katılacağı söylenen Galatasaray transfer haberlerinin detayları...

Luiz Adriano Galatasaray'a yakın!

Son gelen haberlere göre Milan'da forma giyen Luiz Adriano'nun Galatasaray'a transfer olacağı söyleniyor. Forvet mevkiine bir isim almak isteyen Galatasaray transfer haberlerine göre hem futbolcu hem de kulübü ile büyük ölçüde anlaşmaya vardığı yönünde. Galatasaray transferde forvete Luiz Adriano'yu almak üzere olduğu ifade edildi. Shakhtar Donetsk'ten Milan'a transfer olan Luiz Adriano, G.Saray'a kiralık olarak gelecek. Brezilyalı golcünün İsviçre kampının son günlerinde takımdaki yerini alacağı ifade ediliyor

CİMBOM'DA MAX KRUSE SESLERİ !

Son iki sezondur forvette büyük sıkıntı yaşayan Galatasaray'da gündeme süpriz bir geldi. Son günlerde gelen Galatasaray transfer haberlerine göre forvete son aday Max Kruse ! Almanya'nın ünlü Bild gazetesi, Wolfsburg tarafından serbest bırakılan futbolcunun, Galatasaray ile anlaşmak üzere olduğunu yazdı. Sarı- kırmızılı yönetim ile Kruse'nin menajerinin masaya oturduğu belirtilirken imzaların kısa bir sürede atılmasının beklendiği ifade edildi.

BONSERVİSİ Mİ ALINACAK?

Son dönemde futbolundan çok özel hayatı ile gündemde olan ve bu nedenle kendisine kulüp bulması istenilen 28 yaşındaki futbolcu bonservisiyle mi transfer edilecek yoksa kiralanacak mı; şimdilik bilinmiyor. Ancak 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan Kruse'nin Galatasaray'da forma giymeyi çok istediği ifade edildi. Daha önce Werder Bremen, St. Pauli, Freiburg ve Borussia Mönchengladbach ve Wolfsburg'ta forma giyen Kruse, Bundesliga'da çıktığı 166 maçta 42 gol kaydetti, 43 de asist yaptı. Kruse, bu sezon oynadığı 30 maçta 11 kez fileleri havalandırdı.

KUPAYI GETİRDİ

Max Kruse, Wolfsburg ile 1 Ağustos 2015'te Almanya Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı. Bayern Münih ile oynanan ve normal süresi 1-1 sona eren karşılaşmayı Wolfsburg penaltılar sonucu kazanırken Kruse de 4. penaltıyı gole çevirip zafer de pay sahibi oldu.

HUGO RODALLEGA SAHAYA İNDİ !

Geçen sezon Süper Lig'te gösterdiği performansla takımı Akhisarspor'u ligin üst sıralarına taşıyan golcü Hugo Rodallega'nın ismi Galatasaray transfer haberlerinde geçiyor. Akhisarspor ile antrenmanlara çıkmaya başlayan Rodallega'nın Galatasaray transferine sıcak baktığı ve yönetime bunu ilettiği söyleniyor. Galatasaray transfer haberlerine göre, sarı kırmızılı kulübün kadrosna katmak istediği yıldız golcü Hugo Rodallega'nın önümüzdeki sezon Akhisar Belediyespor'da forma giyip giymeyeceği ise önümüzdeki günlerde netleşecek.

Yorumlar