Anasayfa /  Eğitim

SON DAKİKA: 7 Ocak İstanbul'da okullar tatil mi? Son dakika Kar tatili İstanbul Valiliği

SON DAKİKA: 7 Ocak İstanbul'da okullar tatil mi? Son dakika Kar tatili İstanbul Valiliği. 7 Ocak İstanbul'da okullar tatil mi? Son dakika Kar tatili İstanbul Valiliği. Meteoroloji'den son dakika hava durumu ve kar yağışı uyarıları gelmeye devam ediyor. İstanbul'da dün gece itibariyle yağması beklenen kar yağışı henüz daha etkisini hissettiredi

Abone ol
Abone ol 06 Ocak 2019 18:33

7 Ocak İstanbul'da okullar tatil mi? Son dakika Kar tatili İstanbul Valiliği. Meteoroloji'den son dakika hava durumu ve kar yağışı uyarıları gelmeye devam ediyor. İstanbul'da dün gece itibariyle yağması beklenen kar yağışı henüz daha etkisini hissettiredi



7 Ocak 2019 Okullar Tatil mi? Ankara, İstanbul, Tekirdağ okullar tatil mi? Yarın okullar tatil olacak mı valilik son dakika... Ülkemiz genelinde görülen yoğun kış şartları sebebiyle birçok öğrenci ve veli gözünü valiliklerin duyurularına dikti. Herkes okulların kar tatili olup olmadığını merakla bekliyor. Peki 7 Ocak hangi illerde okullar tatil? Kar tatili olan iller hangileri? İşte detaylar...

7 Ocak Ankara'da okullar tatil mi? Son dakika Kar tatili Ankara Valiliği açıklaması. Ankara da okullar tatil mi 7 ocak Ankara İçin Kar Tatili haberi bekleniyor. Yoğun kar yağışının etkisi altında kalan Ankara ili için kar tatili 7 ocak 2019 pazartesi.

 

Ankarada okullar tatil mi 7 ocak Ankara İçin Kar Tatili haberi bekleniyor. Yoğun kar yağışının etkisi altında kalan Ankara ili için kar tatili 7 ocak 2019 pazartesi olacak mı? 7 ocak 2019 pazartesi Ankara kar tatili var mı, bu konuda Ankara Valiliği ve Ankara Milli Eğitim Müdürlüğü kaynaklarını takipteyiz. 

Ülkenin doğu tarafını kar teslim almış durumda ve bu kar ile beraber akıllara okullar tatil olacak mı sorusu geliyor. Son dakika MEB ve Valilik açıklamaları ile bu sayfada sizlerle olacağız. Kış zorlu şartlarını göstermeye devam ediyor.

Ayrıca bu ilçelerde hamile ve engelli çalışanlarında yarın idari izinli olacağı belirtildi.

Haliyle birçok il ve ilçeden öğrencilere kar tatili haberleri geliyor. İşte bunları sürekli ve güncel olarak takip edebileceğiniz e okul sayfamız yayına girdi. Aşağıdan bugün itibari ile kar tatili verilen iller ve ilçeler yarın okul var mı tatil mi listesine güncel olarak ulaşabilirsiniz. Sayfamız yeni bilgiler geldikçe güncellenecektir.

7 OCAK HANGİ İLLERDE KAR TATİLİ VAR

 OKULLARDAN VE VALİLİKLERDEN KAR TATİLİ HABERLERİ GELDİKÇE SİTEMİZDEN GÜNCELLENECEKTİR. 

ADIYAMAN'ın Gölbaşı ilçesi ile Kahramanmaraş'ın Nurhak, Çağlayancerit, Afşin ve Ekinözü ilçelerinde kar ve olumsuz nava koşulları nedeniyle ilk, orta ve liselerde eğitime 31 Aralık pazartesi günü 1 gün süreyle tatil edildi. Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde bu sabah saatlerinde başlayan ve etkisini artırarak devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle ilçede okullar 1 gün tatil edildi. Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir yaptığı açıklamada "Yoğun kar yağışı nedeniyle ilçe hıfzıssıhha kurulu kararıyla (31 Aralık Pazartesi günü) yarın ilçe genelinde tatil kararı alınmıştır" dedi.

KAHRAMANMARAŞ'TA 5 İLÇEDE OKULLAR TATİL EDİLDİ

Kahramanmaraş'ta ise kar nedeniyle Nurhak, Çağlayancerit, Afşin ve Ekinözü ilçelerinde ilk, orta ve liseler 31 Aralık pazartesi günü 1 gün süreyle tatil edildi. Ayrıca merkez Onikişubat ilçesinin karın etkili olduğu Ilıca, Tekir, Döngele ve Dönüklü bölgelerinde de okulların 1 gün süreyle tatil edildiği bildirildi.

İŞTE ÖNCEDEN VERİLEN KAR TATİLİ HABERLERİ:

Ardahan'da okullar tatil edildi

Ardahan'da olumsuz hava koşulları sebebiyle il merkezi ve ilçelerinde eğitime bir gün ara verildi.

Ardahan'da bugün etkili olan yoğun kar ve tipi dolayısıyla eğitim öğretime 1 gün ara verildi. Ardahan Valiliği, il genelinde 28 Aralık Cuma günü okulların tatil edildiğini açıkladı. 

Ardahan Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, 'İlimizde, olumsuz hava koşulları sebebiyle il merkezi ve ilçelerimizde ilk ve orta dereceli okullar Cuma günü tatil edilmiştir.'' denildi. 

Malatya Kar tatili ? Kar tatili olan iller 7 Ocak 2019 Pazartesi için tüm güncel bilgiler bu sayfada sizler için güncelleyeceğiz. 7 Ocak kar tatili var mı  7 ocak 2019 Pazartesi okullara kar tatili verilen iller ve ilçeler.  Malatya , Sivas, Gaziantep, Kayseri, Ankara, Bursa, Konya, Samsun ve diğer bütün illerin kar tatili haberlerini sıcağı sıcağına valilik açıklamasıyla paylaşacağız.

Karaman'da okullar tatil edildi

Karaman'da yoğun kar yağışı nedeniyle merkez ve merkeze bağlı köylerde okulların yarın tatil edildiği bildirildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, “İlimizde devam eden olumsuz hava koşulları nedeniyle 28 Aralık 2018 Cuma günü Karaman merkez ve merkeze bağlı köylerimizde eğitim öğretime bir gün süre ile ara verilmiştir" denildi. 

Açıklamanın devamında, okulların tatil olması ile birlikte kamu-kurum ve kuruluşlarında görevli personelden engelli personelin de idari izinli sayılacağı belirtildi. 

Çaldıran'da kar tatili

Van'ın Çaldıran ilçesinde olumsuz hava şartları nedeniyle okullar yarın için tatil edildi. 

Çaldıran ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle ilçedeki tüm ilk ve orta dereceli okullarda eğitim öğretime 28 Aralık 2018 Cuma günü için tatil edildi. 

Elazığ'da okullar Cuma günü de tatil edildi

Elazığ'da kar yağışı nedeniyle okullar Cuma günü de tatil edildi. 

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Yoğun kar yağışının devam etmesi ve aşırı buzlanma ve don olayı beklendiğinden ilimiz genelinde yarın (28.12.2018) eğitime bir gün ara verilmiştir" denildi.

Kentte sabah başlayan kar yağışı nedeniyle bugün öğleden sonra il genelinde tüm okullarda eğitim ve öğretime ara verilmişti.

Varto'da kar tatili

Muş'un Varto ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle okullar yarın için tatil edildi.

Varto ilçesinde etkisini sürdüren kar yağışı, hayatı durma noktasına getirdi. Kar yağışı nedeniyle ilçe merkezi ve köylerdeki tüm okullar 28 Aralık 2018 Cuma günü tatil edildi. 

Gümüşhane'de okullar 1 gün daha tatil edildi

Gümüşhane Valiliği, il genelinde kar yağışı nedeniyle okulların bir gün daha tatil edildiğini duyurdu. 

Kurumdan yapılan açıklamada meteorolojik verilere dayalı olarak yapılan değerlendirme sonucu, Gümüşhane merkez ve ilçelerinde yaşanan aşırı soğuklara bağlı buzlanma ve beklenen kar yağışı nedeniyle herhangi bir olumsuzluğa veya mağduriyete meydan vermemek amacıyla tüm resmi, örgün ve yaygın eğitim kurumları ile özel eğitim veren resmi ve özel okul, kreş ve kurumların tamamında eğitim-öğretime 28 Aralık 2018 Cuma günü 1 gün süre ile ara verilmesi uygun görüldüğü kaydedildi. 

Açıklamada aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ile hamile personel idari izinli sayılacağı kaydedildi. 

Gümüşhane Valiliği kar yağışının ardından 27 Aralık Perşembe günü de il genelinde eğitime ara vermişti. 

Sincik'te okullar tatil

Adıyaman'ın Sincik ilçesinde ilk ve orta dereceli okullar 1 gün (Cuma) tatil edildi. 

Yetkililer, Sincik ilçe merkezindeki tüm ilk ve orta dereceli okulların yanı sıra, Alancık, Pınarbaşı, Yarpuzlu, Serince, Balkaya, Sakız ilkokullarında okulların kar yağışı nedeniyle 1 gün tatil edildiğini duyurdu. 

Erzurum'da okullara yarın kar tatili

Kar yağışının etkili olduğu Erzurum'da yarın eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verilecek. 

Erzurum Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, kentte etkili olan kar yağışı ile meteorolojik verilere göre kar yağışının ardından oluşabilecek don ve buzlanma nedeniyle il merkezi ve ilçelerindeki tüm okullarda, 28 Aralık Cuma günü eğitime bir gün süreyle ara verileceği bildirildi. 

Açıklama ayrıca, kamu kurumlarında çalışan hamileler ve engellilerin de aynı gün idari izinli sayılacağı kaydedildi.  

Yüksekova'da okullar tatil edildi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle okullar 1 gün tatil edildi.

Yüksekova ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Yüksekova Kaymakamlığının resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, kar yağışı nedeniyle ilçedeki tüm okulların yarın için tatil edildiği bildirildi.  

Sivas'ta iki ilçede taşımalı eğitime kar engeli

Sivas'ın Yıldızeli ve Gürün ilçesinde olumsuz hava şartları ve buzlanma nedeniyle taşımalı eğitime bir gün ara verildi.

Olumsuz hava şartları nedeniyle Gürün'de taşımalı eğitime bir gün ara verildi. Gürün Kaymakamlığından yapılan açıklamada, "Yarın kar yağışı ve tipinin ulaşımı engellemesi sebebiyle taşımalı eğitime 1 gün ara verilmiştir. Diğer öğrencilerimiz eğitimlerine devam edeceklerdir" denildi. 

Yıldızeli ilçesinde de taşımalı eğitime bir gün ara verildi. Yıldızeli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "İlçemizde devam eden olumsuz hava koşulları sonucu oluşan buzlanma ve don olayları nedeniyle ilçemiz merkez ve köylerinde taşıma kapsamındaki öğrencilerimiz için Cuma günü eğitime 1 gün ara verilmiştir. Diğer öğrenciler eğitime devam edeceklerdir" ifadeleri kullanıldı. 

Kayseri'de 4 ilçede eğitime kar engeli

Kayseri'de 4 ilçede aşırı buzlanma beklentisi nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi. 

Kayseri Valiliğinden yapılan açıklamada, "Meteorolojik tahminler doğrultusunda ilimizde 28 Aralık 2018 Cuma günü aşırı buzlanma beklentisi nedeniyle Melikgazi, Kocasinan, Talas ve Hacılar ilçelerimizde eğitime 1 gün süreyle ara verilmiştir. Diğer ilçelerimizde Kaymakamlıklarımıza gerekli değerlendirmeler yapılacaktır. Aynı gün hamile ve engelli personel de idari izinli sayılacaktır" denildi.

Kayseri'de 9 ilçede daha eğitime kar engeli

Kayseri'de 9 ilçede daha aşırı buzlanma beklentisi nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi. 

Kayseri'de aşırı buzlanma beklentisi nedeniyle Pınarbaşı, Yeşilhisar, Yahyalı, İncesu, Bünyan, Tomarza, Akkışla, Sarıoğlan ve Develi ilçelerinde de eğitime 1 gün ara verildi. 

Derinkuyu'da okullar tatil edildi

 Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde aşırı buzlanma nedeniyle okullar 28 Aralık Cuma günü tatil edildi. 

Derinkuyu Kaymakamlığı tarafından aşırı buzlanma nedeniyle ilçe genelinde eğitim öğretime bir gün ara verildiği açıklandı. 

Ürgüp'ta taşımalı eğitim tatil edildi 

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde ise aşırı buzlanma nedeniyle taşımalı eğitimin 28 Aralık Cuma günü köy ve kasabalarda tatil edildiği duyuruldu. 

Kayseri'de 2 üniversitede eğitime kar engeli

Erciyes Üniversitesi ve Kayseri Üniversitesinde olumsuz hava şartlarıyla nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi. 

Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış yaptığı açıklamada, "28 Aralık 2018 Cuma günü kötü hava şartları ve buzlanma beklentisi nedeniyle Erciyes Üniversitesi'nde eğitime 1 gün süreyle ara verilmiştir. Okullarımızda 28 Aralık 2018 tarihinde yapılması planlanan güz dönemi final sınavları başka tarihte yapılacaktır" dedi. 

Nevşehir'de taşımalı eğitim tatil edildi

Nevşehir'de aşırı buzlanmadan dolayı köy okulları ile taşımalı eğitime 1 gün ara verildi. 

Nevşehir Valiliğinden yapılan açıklamada, “Köy yollarımızda görülen aşırı buzlanmadan dolayı herhangi bir olumsuzluğa meydan vermemek için Valiliğimiz tarafından Nevşehir il genelinde köy okulları ile taşımalı eğitime 28.12.2018 Cuma günü 1 gün süre ile ara verilmiştir. Ayrıca, Kozaklı ve Derinkuyu ilçelerimizde tüm ilçe genelindeki okullarda eğitim ve öğretime 28.12.2018 Cuma günü 1 gün ara verilmiştir” ifadelerine yer verildi.

Kozaklı'da okullar tatil edildi

Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde aşırı buzlanma nedeniyle okullar 1 gün tatil edildi. 

Kozaklı Kaymakamlığı tarafından ilçede aşırı buzlanma nedeniyle ilçe genelinde tüm okullar 28 Aralık Cuma günü tatil edildiği açıklandı. 


Yorumlar