Anasayfa /  Foto Galeri

Son Akşam Yemeği Filmi Şehit Yakınları ve Gaziler İçin Ankara'da Özel Gösterim Yapıldı

“Son Akşam Yemeği” filminin ilk özel gösterimi, vizyona girdiği gün, bu topraklar için canını ortaya koyan şehitlerimizin yakınları ve gazilerimiz için düzenlendi. Bu anlamlı buluşma, Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürlüğü ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü’nün iş birliğiyle “100 Yılın Genç 100’ü ile Sinemada Cumhuriyet” etkinliği çerçevesinde yapıldı.

Son Akşam Yemeği Filmi Şehit Yakınları ve Gaziler İçin Ankara'da Özel Gösterim Yapıldı - Sayfa 1

“Son Akşam Yemeği” filminin ilk özel gösterimi, vizyona girdiği gün, bu topraklar için canını ortaya koyan şehitlerimizin yakınları ve gazilerimiz için düzenlendi. Bu anlamlı buluşma, Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürlüğü ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü’nün iş birliğiyle “100 Yılın Genç 100’ü ile Sinemada Cumhuriyet” etkinliği çerçevesinde yapıldı.

Son Akşam Yemeği Filmi Şehit Yakınları ve Gaziler İçin Ankara'da Özel Gösterim Yapıldı - Sayfa 2

28 Ekim 1923’te yaşananları özgün senaryosuyla ve etkileyici sinematografisiyle anlatan “Son Akşam Yemeği” filmini, vizyona girdiği ilk gün şehit yakınları ve gazilerimiz izledi. 

Son Akşam Yemeği Filmi Şehit Yakınları ve Gaziler İçin Ankara'da Özel Gösterim Yapıldı - Sayfa 3

Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu, Sinema Genel Müdürü Erkin Yılmaz ve Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürü Şemsettin Yalçın ile ilgili genel müdürlüklerin yetkilileri de bu özel etkinlikte aileleri yalnız bırakmadı. 

Son Akşam Yemeği Filmi Şehit Yakınları ve Gaziler İçin Ankara'da Özel Gösterim Yapıldı - Sayfa 4

Bu anlamlı buluşma, Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürlüğü ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü’nün iş birliğiyle “100 Yılın Genç 100’ü ile Sinemada Cumhuriyet” etkinliği çerçevesinde yapıldı.