Anasayfa /  Foto Galeri

Siz siz olun bu burçların ahını almayın! İşte bedduası en çok tutan burçlar...

Bazı burç grubu insanlarının kuvvetli beddualarla kötülük gördükleri insanları alt edebileceklerin de ortaya çıkarmıştır. Uzmanlar, bedduası en çok tutan burçlara karşı ılımlı davranmakta yarar var diyor. İşte, bedduasıyla dağları devirebilecek o kişilerin burç gruplarına dair merak edilen tüm detaylar...

Siz siz olun bu burçların ahını almayın! İşte bedduası en çok tutan burçlar... - Sayfa 1

Her insan, hayatı boyunca iyi durumlarla karşılaşabileceği gibi insan kaynaklı kötülüklerle de karşılaşabilmektedir. Bu durum, kişilerin yaşadıkları olumsuz durumlar için farklı tepkiler vermelerine de zemin hazırlamaktadır. Bazı kişiler, kötülük karşısında sükûnetlerini bozmadan duruyor olsalar da bazıları oldukça kötü beddualar edebilmektedirler.

Siz siz olun bu burçların ahını almayın! İşte bedduası en çok tutan burçlar... - Sayfa 2

Astrologlar, şimdilerde bedduası çok tutan o burç gruplarını ortaya çıkardırlar. Eğer bu burç gruplarına bir kötülük yapacak olursanız iki yakanızın bir araya gelmeyeceğini unutmayın. İşte, bedduasıyla dağları bile devirebilecek o burç gruplarına dair merak edilen tüm detaylar...

Siz siz olun bu burçların ahını almayın! İşte bedduası en çok tutan burçlar... - Sayfa 3

AKREP: BİR SOKAR 3 GÜNDE KOMAYI BOYLARSINIZ

Sabırlı ve temkinli yaklaşan en sinsi burçlarda biridir. Kolay kolay sinirlenmez ve sınırları vardır. Ama bir damarlarına basın dünyayı size zindan ederler. Ahları saniyesinde tutarlar. Hele ki yüz üstü bıraktığınız ve aldattığınız Akreplerin ahı fizana kadar sizinle gelir. Onun için çok yaklaşırsanız sokarlar. Siz uzaktan sevin Akrepleri. Onların kinler ve ahları saltanat yıkar. Tekrardan ferman yazdırır.

Siz siz olun bu burçların ahını almayın! İşte bedduası en çok tutan burçlar... - Sayfa 4

Her zaman planlı olan Başaklar beddua edecekleri zamanı da çok iyi bilirler!

Başak burcu kimse için kinini içinde tutmaz. Direk kusar. Yani direk yüzünüze beddua eder. Çalışkan ve pratik burç olan Başak, zıtlaşmayın sakın. Bunun acısını bir ah ile kapatırlar. Sizde ömür boyu o ahla yaşarsınız. Hele ki Başak burcu bir sevgilinizin ahını aldıysanız bizce artık kalbinizi aşka kapatın.

Çünkü aldığınız ahla ne yuva kurar ne huzurlu olursunuz. Nazar konusunda kimsenin eline su dökmeyen Başakların güzel dediği 3 gün yaşamaz. Başak erkekleri ne kadar tertipli ve düzenli olsa da kadınları dünya pasaklısı. Tabii çoğu değil. Yükseleni de Başak olanlardan bahsediyoruz.