Anasayfa /  Teknoloji

Sinan Oğan, Anadolu Ajansı'na ateş püskürdü

Referandum için "Hayır" çalışması yürüten Sinan Oğan, Bahçeşehir Üniversitesi'nde yaptığı konuşma sırasında bir kişinin saldırısına uğradı. Anadolu Ajansı, olay için 'protesto' demeyi tercih etmesi üzerine Sinan Oğan tepki gösterdi.

Abone ol
Abone ol 05 Mart 2017 09:55

MHP’den ihracı istenen Sinan Oğan’ın Bahçeşehir Üniversitesi’nde katıldığı ‘Türkiye’nin Gündemi’ konulu konferansta olay çıktı. Konuşma sırasında Oğan’ın üzerine koşarak kürsüyü deviren bir kişi salondan çıkarıldı. Yaşanan saldırı sonrası Sinan Oğan sosyal medya hesabından Anadolu Ajansı’na ateş püskürdü. Yaşanan saldırıyı Anadolu Ajansı’nın ‘protesto’ olarak görmesine Sinan Oğan: “Adam olun, adam gibi habercilik yapın. Fiziki saldırı ne zamandan beri “protesto” olmuş. @anadoluajansi Yaptığınız haberciliğe tüküreyim!” diyerek tepki gösterdi.

Anadolu Ajansı ise sosyal medyada Sinan Oğan’ın gösterdiği tepkiye “Şimdi sinirlisiniz. Haberin linki burada, sakinleşince okursunuz. Anlamazsanız döner tekrar okursunuz:” diyerek cevap verdi. Sinan Oğan ise bu cevap sonrası daha büyük tepki gösterdi.

İşte atılan o tweet:

Sözcü


Yorumlar