Anasayfa /  Medya /  Dizi

İnanılmaz benzerlik! Sihirli Annem dizisinde Defne Joy Foster'un rolünü kimin oynayacağı belli oldu!

2011 yılında hayatını kaybeden Defne Joy Foster'ın daha önce rol aldığı Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Eda karakterini, dizinin yeni versiyonunda Tara Mcmillen'ın canlandıracağı ortaya çıktı.

Abone ol
Abone ol 01 Aralık 2020 15:00

2011 yılında hayatını kaybeden Defne Joy Foster'ın daha önce rol aldığı Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Eda karakterini, dizinin yeni versiyonunda Tara Mcmillen'ın canlandıracağı ortaya çıktı.

Acun Ilıcalı'nın yeni yılda yayına başlayacak Exxen adlı dijital platformunda yayınlanacak Sihirli Annem dizisi sete çıkıyor.

Açelya Topaloğlu, Emre Altuğ, Bülent Seyran, Hande Katipoğlu, Nergis Kumbasar, Lale Başar ve Eylem Yıldız'ın başlıca rollerini paylaşacağı dizide Defne Joy Foster'ın hayat verdiği Eda karakterini kimin oynayacağı merak konusuydu. Rolün yeni sahibi Tara Mcmillen oldu.

Tara Mcmillen'ın Defne Joy Foster'a benzerliği ise herkesi şaşırtacak cinsten...

Tara Mcmillen- Eda

Eda Sihirli Annem dizisinin afacan kızıdır. Dudu’nun küçük kızı annesinin değerlisidir. Dudu kızının günü birlik sevgililerine ses çıkarmaz çünkü Betüş gibi bir fani ile evlenmesini istemez. Ancak Eda’da Sadık’ın patronunun oğlu Tarık’a aşık olur. Sonunda Tarık ile evlenirler. Toprak adında bir de kızları olur. Eda ve Tarık’ın evliliğini bozmak için Dudu sürekli sihirler yapar aynı Betüş ve Sadık’a yaptığı gibi.

Tara Mcmillen kimdir?

Tara Mcmillen Sihirli Annem dizisi yeni kadrosunda yer alıyor. Tara Mcmillen Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunudur. Tara Mcmillen İlk kez bir dizide rol alacak.

Sihirli Annem 2021 hangi kanalda yayınlanacak?

Sihirli Annem 2021 dizisi Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu 2021 de yayına başlayacak olan internet platformu Exxen’de yayınlanacak. 2021 yılının ilk aylarında yayınlanacak olan Sihirli Annem dizisini Exxen platformlarında izleyebileceksiniz.

Sihirli Annem ne zaman yayınlanacak?

Sihirli Annem 2021 dizisi EXXEN internet platformunda yayınlanacak. Oyuncu arayışları tamamlanmak üzere olan Sihirli Annem dizisi 2020 yılının son aylarında çekimleri yapılacak ve 2021 yılının ilk ayları olan Ocak ya da Şubat ayında yayınlanmaya başlayacaktır. 2 sezon halinde ve 10’ar bölüm olarak yayınlanacak.

Sihirli Annem 2021 kaç bölüm sürecek, ne zaman bitecek?

Sihirli Annem 2021 dizisi 2 sezon olarak yayınlanacak ve 10’ar bölüm sürecek. Yani toplamda 20 bölüm sürecek olan Sihirli Annem dizisi EXXEN platformda yayınlanacaktır. İki sezonun ardından final yapacak olan Sihirli Annem dizisi çok beğenildiği ve tekrar yayınlanmasını istenildiği takdirde yeni bir sezon çekebilir.

Sihirli Annem yeni versiyonda olmayacak isimler!

Bu arada dizinin yeni versiyonunda olmayacakları öğrenilen Zeynep Özkaya, Jennifer Boyner ve Sinem Güven ise yeni versiyonun çekileceğini öğrendikten sonra kırgınlıklarını dile getirmişlerdi. İki oyuncu da teklif gelmesi halinde kabul edeceklerini belirtmişlerdi.

Yine dizinin başrol oyuncularından Betüş’ü oynayan İnci Türkay da dizinin yeniden çekileceği sosyal medyadan öğrendiklerini ve kırıldıklarını da söylemişti.

Sihirli Annem dizisinin yeni oyuncuları kim?

Dizide rol alacak yeni isimler arasında Nergis Kumbasar, Emre Altuğ, Lale Başar, Açelya Topaloğlu, Eylem Yıldız, Hande Katipoğlu ve Bülent Seyran bulunuyor.

Sihirli, Annem 2021 oyuncu kadrosu!

Açelya Topaloğlu- Betüş
Emre Altuğ- Sadık
Nergis Kumbasar- Dudu
Lale Başar- Perihan
Hande Katipoğlu- Suzan
Bülent Seyran- Avni
Firuze- Eylem Yıldız
Çiçek Acar- Periliçe
Tara Mcmillen- Eda

Yorumlar